Din fordele som medlem

I over seks årtier har Randers Golf Klub været et symbol på samling og fællesskab for folk i alle aldre.

XL GOLF

RGK fuldtidsmedlemmer tilbydes supplerende medlemskab til fritspilsordning mellem Ikast, Viborg, Hammel, Tange, Kalø, Århus Ådal, Grenå og Randers Golf Klub for bare 1.000 kr. (ny pris i 2024) – uanset tidspunktet for tilmelding. XL-Golf er gældende for et kalenderår hvor du kan spille alt det du vil på disse baner. Læs mere om vilkår for XL-Golf.

Arena Randers

Tilbyder adgang fitness for en samlet pris på 1.140 kr. pr år – det svarer til 95 kr. pr. måned.

Water & Wellness

NB.: Pt er der venteliste til dette tilbud, du oprettes automatisk på ventelisten når du tilmelder dig.

Tilbyder medlemskab med fri adgang til alle faciliteter – gælder adgang til fitness inkl. holdtræning, badeland, svømmehal og wellnessafdeling. Medlemsfordelen er gældende for RGK-medlemmer, der har status som flex- eller fuldtidsmedlem, og koster kun kr. 299,- pr. måned (normalpris kr. 699,-) Pt. er der et energitillæg på 25,- kr.

Som medlem af Randers Golf Klub kan du:

  • Benytte gratis træningsbolde på driving range.
  • Leje golfbil til 225 kr. mod normalt 300 kr. for 18 huller.
  • Leje golfbil til 150 kr. mod normalt 200 kr. for 9 huller.
  • Købe 10 billetter gældende til 18 huller i golfbil for 1.850 kr.
  • Købe 10 billetter gældende til 9 hulleri golfbil for 1200 kr. for 9 huller
  • Købe sæsonkort til golfbil for 4.500 kr.
  • Invitere gæster – med eller uden DGU-kort – med på Carlsberg Sport Banen til 1/2 greenfee. Gæsten skal skrive sig ind i Probox24 og samtidig notere navn og medl. nr. på det medlem, han/hun skal spille sammen med.
  • Invitere egne gæster til at spille til ½ greenfee på 18 hullers banen. Det forudsættes, at gæsten spiller i samme bold som RGK-medlemmet, og at begge er fuldgyldige medlemmer af deres respektive klubber, d.v.s. det gælder ikke Flex-medlemmer. Slutbeløbet afhænger af dagsprisen (se banestatus) og udgør minimum 200 kr. Ordningen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.


XL-Golf
RGK fuldtidsmedlemmer tilbydes supplerende medlemskab til fritspilsordning mellem Ikast, Viborg, Hammel, Tange, Kalø, Århus Ådal, Grenå og Randers Golf Klub for bare 1.000 kr. (ny pris i 2023) – uanset tidspunktet for tilmelding. XL-Golf er gældende for et kalenderår hvor du kan spille alt det du vil på disse baner. Læs mere om vilkår for XL-Golf.

Arena Randers
Tilbyder adgang fitness for en samlet pris på 1.140 kr. pr år – det svarer til 95 kr. pr. måned.

Water & Wellness
NB.: Pt er der venteliste til dette tilbud, du oprettes automatisk på ventelisten når du tilmelder dig.
Tilbyder medlemskab med fri adgang til alle faciliteter – gælder adgang til fitness inkl. holdtræning, badeland, svømmehal og wellnessafdeling. Medlemsfordelen er gældende for RGK-medlemmer, der har status som flex- eller fuldtidsmedlem, og koster kun kr. 299,- pr. måned (normalpris kr. 699,-) Pt. er der et energitillæg på 25,- Kr.. Se mere her.

Randers Osteopati
Tilbyder rabatter og andre fordele for RGK-medlemmer.

Fællesskab for store og små i mere end 60 år

Bliv medlem

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er du godt på vej til at blive en del af et fantastisk fællesskab for alle.

Fællesskab for alle aldre

I over seks årtier har Randers Golf Klub været et symbol på samling og fællesskab for folk i alle aldre.