Water & Wellness tilmelding

Tilbyder medlemskab med fri adgang til alle faciliteter – gælder adgang til fitness inkl. holdtræning, badeland, svømmehal og wellnessafdeling. 

Water & Wellness

Ønsker du at blive tilmeldt Water and Wellness

Bliv medlem

Prøvemedlemskabet har en varighed på 3 mdr. og koster kun 995 kr. 

Hvad får jeg med et medlemsskab?

Randers Golf klub. Tilbyder medlemskab med fri adgang til alle faciliteter – gælder adgang til fitness inkl. holdtræning, badeland, svømmehal og wellnessafdeling. Medlemsfordelen er gældende for RGK-medlemmer, der har status som flex- eller fuldtidsmedlem, og koster kun kr. 299,- pr. måned (normalpris kr. 699,-) Pt. er der et energitillæg på 25,- Kr.

Fællesskab for store og små i mere end 60 år

Hvad koster det?

Prisen for XL Golf medlemskab er kun kr. 1.000,- for hele kalenderåret 2024. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en faktura, og efter indbetaling er du klar til at drage fordel af denne fantastiske mulighed. Herefter vil greenfee automatisk blive registreret som 0,- kr. hver gang du booker en tid på de deltagende baner.

Vigtig information

Bemærk venligst, at kun fuldgyldige medlemmer af Randers Golf Klub er berettigede til at blive medlem af XL Golf Fritspilsordningen.

Tag del i denne unikke mulighed for at udforske forskellige baner og nyde endnu mere golf i 2024. Tilmeld dig XL Golf og oplev friheden ved ubegrænset greenfee!

For yderligere oplysninger eller tilmelding, kontakt vores klubkontor. Vi ser frem til at se dig på banen!

Fællesskab for alle aldre

I over seks årtier har Randers Golf Klub været et symbol på samling og fællesskab for folk i alle aldre.