XL Golf tilmelding

I over seks årtier har Randers Golf Klub været et symbol på samling og fællesskab for folk i alle aldre.

XL Golf

Ønsker du at blive tilmeldt XL-Golf?

XL Golf – Randers Golf Klub

Vi er glade for at præsentere vores medlemmer for en spændende mulighed inden for golfverdenen – XL Golf Fritspilsordning 2024! Dette samarbejde mellem klubber har allerede vist sig at være en stor succes.

Bliv medlem

Prøvemedlemskabet har en varighed på 3 mdr. og koster kun 995 kr. 

Træning med Trænerteamet

Med XL Golf har du adgang til gratis greenfee, og du kan spille så mange runder, som du har lyst til, på baner som f.eks. Viborg Golfklub, Ikast Tullamore Golf Club, Kalø Golf Club, Tange Sø Golfklub, Aarhus Aadal Golf Club, og Grenaa Golfklub, udover vores egen Randers bane. Alt, hvad du skal gøre, er at tilmelde dig XL Golf Fritspilsordningen for 2024.

Fællesskab for store og små i mere end 60 år

Hvad koster det?

Prisen for XL Golf medlemskab er kun kr. 1.000,- for hele kalenderåret 2024. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en faktura, og efter indbetaling er du klar til at drage fordel af denne fantastiske mulighed. Herefter vil greenfee automatisk blive registreret som 0,- kr. hver gang du booker en tid på de deltagende baner.

Vigtig information

Bemærk venligst, at kun fuldgyldige medlemmer af Randers Golf Klub er berettigede til at blive medlem af XL Golf Fritspilsordningen.

Tag del i denne unikke mulighed for at udforske forskellige baner og nyde endnu mere golf i 2024. Tilmeld dig XL Golf og oplev friheden ved ubegrænset greenfee!

For yderligere oplysninger eller tilmelding, kontakt vores klubkontor. Vi ser frem til at se dig på banen!

Fællesskab for alle aldre

I over seks årtier har Randers Golf Klub været et symbol på samling og fællesskab for folk i alle aldre.