Klubber i Klubben

I Randers Golf Klub har vi et fællesskab for alle – fra vores unge junior til de rutineret ræve. 

Mandags senior

Medlemmer, der er fyldt eller i løbet af optagelsesåret fylder 55 år og har banetilladelse, kan blive medlem af Mandagsseniorerne. Det årlige kontingent er kr. 150,- der betales 1. spilledag ved sæsonstart.

Sidste mandag i måneden kl. 12.15 samles deltagerne i klubhuset til socialt samvær og frokost. Ved disse arrangementer bliver bl.a. månedspræmier overrakt.
Se Mandagsseniorernes hjemmeside HER

Tirsdagsdamerne

Hvornår spiller vi?
Der spilles 18 huller hver tirsdag formiddag i 2 rækker. Vi starter første tirsdag i april, og slutter sidste tirsdag i oktober.
Turneringsafvikling
For at deltage i turneringen skal man senest midnat søndag melde sig til i golfbox. I løbet af mandagen vil man få en mail om starttid og medspillere.
Du tilmelder dig på en tid tirsdag mellem 8.44- 9:32. Disse tider er reserveret til tirsdagsdamerne. Tilmeldingen her er udelukkende en besked om at man ønsker at deltage, den endelige spilletid er den du får på mail.
Kontingent pr. halvår 200,- Kr.
Golf og spisning
Den første tirsdag i måneden spiser vi sammen efter golfen. For at gøre det nemt betragter vi jer som tilmeldt til spisning, når I har meldt jer til på Golfbox. Skulle der være nogle, som ved, at de ikke bliver og spiser, bedes de give besked til turneringslederne.

Udflugter
Der vil hvert år være 2 udflugter til en anden golfbane.

Orientering
For hvert halvår udleveres en spilleplan fra bestyrelsen.
For udskrivning af spilleplan TRYK HER

Club 9

CLUB 9
TIRSDAG FORMIDDAG- DAMER- 9 HULLER
Opstart forår  2. april 2024
Opstart efterår 6. august 2024

Club 9 er en åben Club for damer uanset handicap. Vi går 9 huller.

Banen er opdelt i sløjfer. Hullerne 1-9 kaldes SYD-sløjfen og spilles i ulige uger og hullerne 10-18 kaldes ØST-sløjfen som spilles i lige uger.

Vi spiller Stableford og tilmelding foregår på Golfbox senest Søndag kl. 24.00. Vores spilletider er 9.40-9.48-9.56 og 10.04, der bliver lavet hold efter lodtrækning.

Vi mødes hver tirsdag formiddag i kælderlokalet, hvor scorekort skal være afleveret senest kl. 9.15.

Det er gratis at spille med, men vi har for egen regning fællesspisning!!

Vi er 20 medlemmer i vores Club 9, og ønsker du at være med, er du mere end velkommen til at møde op til hyggelig afslappet samvær og en glad golfdag.

Du er også velkommen til at kontakte bestyrelsen for yderlige information:

Jette Ingstrup……………          25624919
Britta Nørager…………..          26507205

Tirsdagspigerne

Alle piger i RGK, der er over 20 år, er velkommen i Tirsdagspigerne.
Formålet med klubben er at samle “piger” i alle aldre, til fælles spil og efterfølgende socialt samvær.
Der er mulighed for at spille 18 eller 9 huller ud fra, hvad man ønsker den enkelte dag. Der tages hensyn til, at der altid vil være en turneringsleder til at gå med den sidst fremmødte.
Tilmelding i Golfbox indtil kl. 14.00 på spilledagen. Der trækkes lod om hvem man spiller med. Ved fremmøde afleveres en bold med navn (til lodtrækning) samt 30 kr.

Turneringsplan 2024

Onsdagsherrerne

Alle herrer i RGK, der er fyldt 18 år, er velkomne i Onsdagsherrerne, hvor vi, med undtagelse af juli måned, spiller hver onsdag fra april til oktober. Som det fremgår af turneringsplanen, har vi gunstart eller venskabsmatch ca. en gang om måneden, og afvikling af matcher på ordinære onsdage er beskrevet her.

Du kan læse mere i ”Onsdagsherrernes formål og regler, hvor bl.a. spilleform og priser for medlemskab fremgår.

Hvis du vil vide mere eller ønsker at blive medlem, er du altid velkommen til at kontakte en af os i bestyrelsen.

Torsdagsseniorerne

Som medlem kan optages medlemmer af Randers Golf Klub, der er fyldt eller i løbet af optagelsesåret fylder 50 år for damer og 55 år for herrer.
Torsdagsseniorerne er en åben klub, hvor medlemsskab ikke er begrænset af medlemsskab af andre klubber i Randers Golfklub. Det årlige kontingent er p.t. kr. 200,-, som betales ved indmeldelse eller første spilledag  ved sæsonstart.

Young Guns

Young Guns er for dig som er ung af sind
Vi spiller 10 turneringer i løbet af sæsonen. Derudover kan du melde dig ind i facebook-gruppen, som er vores informationsplatform. Det er også via denne, man kan aftale spil på ikke fastlagte Young Guns turneringsdage.

Det koster 200,- kr. for alle 10 turneringer. Højdespringerne samt runner-up i A og B rækken præmieres fra gang til gang, og derudover kan der være en lille hage, hvis man på dagen hører til i den lave ende af feltet.

Vi spiller i to rækker: A: hcp.  23.9 – 0 og B: hcp. 54 – 24.0.
Order of Merit præmieres til sæsonafslutningen.

Kontakt Micahel Lind: 61703747

Fællesskab for store og små i mere end 60 år

Bliv medlem

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er du godt på vej til at blive en del af et fantastisk fællesskab for alle.

Fællesskab for alle aldre

I over seks årtier har Randers Golf Klub været et symbol på samling og fællesskab for folk i alle aldre.