Prøvemdlem

I over seks årtier har Randers Golf Klub været et symbol på samling og fællesskab for folk i alle aldre.

Prøvemedlemskab

Du får den bedst tænkelige introduktion til golfsporten i Randers Golf Klub. Der kræves ingen forkundskaber, da vi klæder dig på med fri instruktion og en masse spil sammen med erfarne hjælpere fra klubbens begynderudvalg. Du skal blot have lysten til at slå til en golfbold, og vi hjælper med resten.

Bliv medlem

Prøvemedlemskabet har en varighed på 3 mdr. og koster kun 995 kr. 

Sjov & læring

Med et prøvemedlemskab har du adgang til frit spil på Carlsberg Sport banen (korthulsbane), fri afbenyttelse af klubbens træningsfaciliteter inkl. gratis bolde på træningsbanen, lån af udstyr (mod betaling af depositum på 1.000 kr.) og ubegrænset træning hos klubbens dygtige trænerteam. Bemærk at chip til boldmaskinen er påkrævet og koster 100 kr.

I golfsæsonen mødes alle prøvemedlemmer og nyere medlemmer hver torsdag til spil på enten Carlsberg Sport banen eller 18 hullers banen. Her vil erfarne hjælpere fra klubbens begynderudvalg klæde nye medlemmer på til en fremtid på stor bane via kyndig vejledning i spillets facetter. Og så er det endda sjovt og hyggelig på samme tid.

Efter prøvemedlemskabet

I Randers Golf Klub kan alle nye medlemmer nyde godt af tilbuddet om mentorordning. Hvis du ønsker at møde andre medlemmer, få indsigt i mulighederne som medlem i Randers Golf Klub, herunder tilknytning til én eller flere klubber i klubben, så skal du blot henvende dig i administrationen, hvorefter du inden for kort tid vil blive tilbudt en mentor.

DGU kort

Du skal være medlem af en golfklub, og have opnået banetilladelse, for at opnå DGU-kort.

Når du er i besiddelse af DGU-kort, kan du spille på alle golfbaner i Danmark mod betaling af greenfee. Randers Golf Klubs medlemmer kan spille til 1/2 pris på baner med samarbejdsaftaler. Herudover er Randers Golf Klub medlem af XL-Golf, der er en samarbejdsordning med 7 øvrige golfklubber. Her kan tilmeldte medlemmer spille ubegrænset på hinandens baner. Et XL-Golf medlemskab koster kun 900 kr. pr. år og forudsætter et fuldtidsmedlemskab.

Fællesskab for store og små i mere end 60 år

Bliv medlem

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er du godt på vej til at blive en del af et fantastisk fællesskab for alle.

Fællesskab for alle aldre

I over seks årtier har Randers Golf Klub været et symbol på samling og fællesskab for folk i alle aldre.