Level Up Youngster

I over seks årtier har Randers Golf Klub været et symbol på samling og fællesskab for folk i alle aldre.

LUY

Da vi gerne vil skabe et miljø og en ungdoms kultur hvor træning og det sociale er en stor del af det at være i en golf klub, har vi startet LUY (Level Up Youngsters)

Træningen er for dig mellem 16 og 24 år der ønsker at gøre lidt mere ud af din golf og junior træningen bliver lidt for kedelig.

Bliv medlem

Prøvemedlemskabet har en varighed på 3 mdr. og koster kun 995 kr. 

Sjov & læring

Vi vil forsøge at have en times ugentlig træning, hvor der skal tilmeldes fra gang til gang, så vi kan holde øje med hvor mange der kommer fra gang til gang. Alle skal tilmelde sig træningen i GolfBox. Det er ganske gratis, dog kan det koste en sodavand i ny og næ hvis man kommer for sent, ikke melder afbud eller på anden vis gør sig uheldigt bemærket 😉

Som udgangspunkt vil klubbens chef træner Lena stå for træningen hver gang, med assistance fra klubbens junior- og begyndertrænere Frederik, Asbjørn og Jakob.

Alt afhængig af hvor mange vi er fra gang til gang, opdeler vi i små grupper, så alle for så meget ud af det som muligt. Der vil være forskellige temaer fra gang til gang, det kan også være at vi bruger Toptraceren.

 

Fællesskab for store og små i mere end 60 år

Bliv medlem

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er du godt på vej til at blive en del af et fantastisk fællesskab for alle.

Fællesskab for alle aldre

I over seks årtier har Randers Golf Klub været et symbol på samling og fællesskab for folk i alle aldre.