Regionsgolf

Venskabsturnering for hold – greensome på udebane – Tilmelding senest 31. marts.

Venskabsturnering for hold – greensome på udebane

Modsat regionsgolf så spilles der med handicap i turneringen, og der er ingen deltagerbegrænsning. (hcp <48).

Du skal samle og tilmelde dit eget hold på mindst 6 personer, og du kan undervejs i turneringen bruge afløsere som du vil. Dit hold bliver placeret i puljer der minder om dit eget. Der spilles ikke om at finde en pulje vinder eller om op og nedrykning, men der kæmpes dog om lodder til lodtrækningen af 6 greenfee billetter.

Der spilles 4 kampe på 4 forskellige neutrale baner, enten lørdag eller søndag eftermiddag i hhv uge 19, 25, 33 og 37. I hver kamp spilles 3 greensome matcher. Der spilles hulspil MED handicap, men i et sjovt “tripple-six” format. Dvs. de 18 huller er delt op i 3 del-matcher à 6 huller, hvor der spilles om 2 point i hver del-match. Så finder man først sit gode spil frem på de sidste huller, kan man stadig nå at score point til sit hold. Det giver masser af intensitet i matcherne og alle får spillet 18 huller.Trippel-six formatet har fået meget ros fra tidligere deltagere.

Du kan tilmelde dit eget hold til Venskabsturnering (minimum 6 personer) her.

https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3568470

Det er også muligt at tilmelde sig individuelt. Benyt da dette link:. https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3698428

Læs mere på www.venskabsturnering.dk

REGIONSGOLF

Regionsgolf spilles mellem danske golfklubber beliggende vest for Storebælt. De første 6 indledende runder spilles fra omkring 1. maj og 6 uger frem (3 hjemmekampe og 3 udekampe). Puljevindere går videre til del-finaler. Holdene består af 4 herrer og 2 damer og der spilles 4 singler og en mixed foursome. Der spilles hulspil UDEN handicap i Regionsgolf. Der kan være rift om pladserne i nogle af rækkerne, så man kan risikere at få lidt eller ingen spilletid.

ABCD rækken er handicap inddelt i 4 rækker med hhv 4.5-13-18-23.5 i max hcp. Du skal fylde mindst 21 i 2023 og have et handicap mindre end 36 for at deltage. Der spilles oftest mandag. Det er dit handicap om fredagen, der afgør hvilken række du kan spille i den efterfølgende uge.

Vi forventer at stille hold i B, C og D rækken i 2023. Hvis du gerne vil spille på et hold i ABCD rækken, så tilmeld dig her: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3698410

Senior, veteran eller superveteran turneringen er pulje inddelt og aldersinddelt. Der spilles om op og nedrykning hvert år. Herrer skal fylde mindst hhv 50,60 og 70 år i 2023, Damer skal fylde hhv. 45-55 og 65 år. Senior og Veteran spiller oftest om eftermiddagen (tirsdag- fredag). SuperVeteran oftest om formiddagen (oftest onsdag-fredag).

RGK forventer i 2023 at stille mindst 2 hold i senior A og B rækken. 1 hold i Veteran A og 1 hold i SuperVeteran A

Hvis du gerne vil spille på et senior, veteran eller superveteran hold så tilmeld dig her. https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3698417

Vi har også en reserveliste til regionsgolf, hvis du kun har lyst til at spille enkelte gange. https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3698402

Læs mere på www.rgd.dk

 

Bliv medlem

Prøvemedlemskabet har en varighed på 3 mdr. og koster kun 995 kr. 

Fællesskab for store og små i mere end 60 år

Bliv medlem

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er du godt på vej til at blive en del af et fantastisk fællesskab for alle.

Fællesskab for alle aldre

I over seks årtier har Randers Golf Klub været et symbol på samling og fællesskab for folk i alle aldre.