Golf for sjov

Tag med kollegaerne/vennerne på besøg i Randers Golf Klub.

Golf for sjov

Tag med kollegaerne/vennerne på besøg i Randers Golf Klub. Her venter en dag med herlige indtryk og STORE oplevelser. Vores professionelle trænere byder velkommen, hvorefter deltagerne instrueres i de mest grundlæggende færdigheder.

Der sigtes naturligvis højt og det er et klart mål, at alle deltagere skal opnå følelsen af at lykkedes. Efter endt undervisning er det tid til spil på Carlsberg Sport Banen, der er en korthulsbane med hullængder på mellem 60 – 120 m. Varigheden er ca. 3 timer, men kan tilpasses efter behov og ønsker.

Priser

  • 1 times undervisning, inkl. træningsbolde. Frit spil på Carlsberg Sport banen (9 huller)
  • Leje af udstyr
  • Scorekort og bolde til spil på banen
  • Pris 250,- pr. person
  • Golf For Sjov gennemføres ved minimum 4 betalende deltagere.

Bliv medlem

Prøvemedlemskabet har en varighed på 3 mdr. og koster kun 995 kr. 

Prøv Golf For Sjov med venner eller kollegaer

Har du lyst til at bruge en dag med familie, venner eller kollegaer på at spille golf, skulle du tage at slå et smut forbi Randers Golf Klub. Her kan du nemlig spille golf for sjov.

Alle er velkomne, og alle kan være med, uanset om du har prøvet kræfter med golfsporten før, eller det er første gang, du får en golfkølle i hånden. Få en dag fyldt med sjove oplevelser, gode grin og lær mere om en fantastisk sport.

Der findes ikke noget bedre end at bruge tiden sammen med nogen, man holder af, og hos Randers Golf Klub har vi skabt de bedste rammer til en fantastisk dag fyldt med golf og grin.

Professionel undervisning

Når I vil deltage i Golf for Sjov hos Randers Golf Klub vil I blive mødt af vores professionelle træner. Træneren vil undervise jer i de vigtigste teknikker og færdigheder og der undervises lige præcis udfra det niveau, I er på.

Trænerne lærer jer bl.a., hvordan man holder på golfkøllen og hvordan man får det bedste sving. Det vigtigste for os er, at alle deltagere går herfra med en følelse af, at man lykkedes, at man har fået en fed oplevelse og rent faktisk kan se, at man blev bedre og bedre som dagen går frem.

Efter endt undervisning, er det tid til at spille på vores Carlsberg Sport Bane, der er en korthulsbane med varierende hullængder mellem 60 og 120 meter. Det tager mellem 1-2 timer at gennemføre Carlsberg Sport banen.

Fællesskab for store og små i mere end 60 år

Kontakt os allerede i dag

Vi glæder os til at byde på fremragende øjeblikke i Randers Golf Klub.

Vi garanterer, at det bliver en dag fyldt med sjov, og en dag I sent vil glemme. Vores dygtige træner, tager hånd om alle gæster, og sørger for, at alle går herfra med en følelse af, at det har været en god dag.

I kan bestille tid til Golf for Sjov ved at skrive en mail direkte til vores træner, Lena T. Nielsen, på ltn@randersgolf.dk eller 26278713.

Bliv medlem

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er du godt på vej til at blive en del af et fantastisk fællesskab for alle.

Fællesskab for alle aldre

I over seks årtier har Randers Golf Klub været et symbol på samling og fællesskab for folk i alle aldre.