Randers Golf Klub

Nyt fra trænerteamet

Udvidelse af trænerstaben

Fra den 2. april, vil trænerteamet blive forstærket af en ny PGA trænerelev. Jakob Sass Vedersø Larsen har sagt ja tak til at blive PGA trænerelev her hos os i RGK.

Mange af jer kender Jakob i forvejen, bla. som almindeligt medlem af klubben, en af vores dygtige elitespillere og så han har været en af mine hjælpetrænerer de sidste to år. Jeg glæder mig sindsygt meget til at Jakob starter. Han er en ung mand med hjertet på rette sted, super god e sociale kompetencer og pædagogiske evner helt i top. Jakob har bla. allerede erfaring med junior- og begyndertræningen, og vil de næste 3 år blive oplært i alt hvad det indebære at være en professionel golftræner.

Ta’ godt i mod Jakob, jeg ved han glæder sig til at møde jer alle sammen og hjælpe jer med jeres golf.

Udover Jakob og mig, består TrænerTeamet stadig af Frederik Buus Nielsen, som sammen med Jakob fortsat vil hjælpe med til med juniortræningen og begyndertræningen.

Lektioner og Kurser

Fra 2024 sæsonen kommer alle vores individuelle lektioner til at have en varighed af 25 min. Og kan bookes på hele og halve klokkeslet. Det betyder også at vi har sat prisen ned på en lektion, så den nu koster kr. 300,-

Der vil være 3 lektionstyper at vælge mellem, så det er nemmere og enklere at forstå.

  • Grundsving på range
  • Putte lektion
  • Shortgame lektion

Det første år, vil prisen for en lektion hos Jakob være 200,- De kan bookes i Jakobs kalender, og der vil stå “elevlektion”. Når I booker en elevlektion kan det være at jeg er tilstede for at observere Jakob og give ham feedback, som en del af hans uddannelse.

Vores kalender åbner op den 2. april, men I kan allerede nu gå ind og booke lektioner her: https://proplanner.golfbox.dk/Player/Guide/Lesson/3c9fa9c4-46e2-4e6e-ac4c-f41dba2e29ea

Der kan stadig købes værdikort:

  • 5 lektioner – 1.000,-
  • 10 lektioner – 1.500,-
  • Sæsonkort – 4.000,- Der kan bookes én lektion om ugen april til oktober (juli undtaget) 27 lektioner til en værdi af 8.100,- Udløb af sæsonkort er den 31/10-24. * Der må gerne “spares op”, så flere lektioner bruges samme uge, fx. til en banelektion.

Alle værdikort kan købes online: https://proplanner.golfbox.dk/Player/ValueCards/BuyValueCards

HoldGolf opstart

Året HoldGolf starter op i uge 15.

HoldGolfen kører i 12 uger, med opstart i uge 15 og frem til og med uge 26. Vi kommer til at gennemgå alle spillet facetter og vi har masser af tid til at fordybe os i tingene. Der er plads til 8 på hvert hold – Pris kr. 1.600,- pr. næse.

I kan finde alle dage og tidspunkter i proplanner som I kender det, brug linket her hvis det er nemmere: https://proplanner.golfbox.dk/…/3c9fa9c4-46e2-4e6e-ac4c…

Qua tidligere erfaringer, går det hurtigt med at holdene bliver fyldt op, så skynd jer at få tilmeldt det hold der passer jer.

“Først- til-mølle” princippet gælder.

HoldGolf program 2024 12 uger – Start uge 15 slut uge 26

Uge 15 Chip Uge 16 Pitch Uge 17 Bunker Uge 18 Putting – Green reading med øvelser Uge 19 Test – Mini par3 bane Uge 20 Range – Toptracer kan blive brugt Uge 21 Chip Uge 22 Pitch Uge 23 Bunker Uge 24 Putting – Green reading med øvelser Uge 25 Test – Mini par3 bane Uge 26 Range – Toptracer kan blive brugt

*Forbehold for ændringer undervejs.