Familiedag

Kom og spil golf Lørdag d. 1 Juni & d. 15 Juni med os i Randers Golf Klub

Familiedag

Vi er glade for at invitere dig til Familie Dag, som finder sted Lørdag den 1. juni & d. 15 Juni 2024 her hos Randers Golf Klub. Kunne din familie godt tænke jer at have noget I kan dyrke samme så er der en fantastisk mulighed for at prøve det af 2 lørdage i juni.

Program: I gennemgår 3 forskellige øve-områder  hvorefter der mulighed for at afprøve de nye færdigheder ved spil på par 3 banen. Der er fælles afslutning hvor der serveres grillpølser.

Det bedste af det hele, det koster ikke noget at prøve det af.

 

Bliv medlem

Prøvemedlemskabet har en varighed på 3 mdr. og koster kun 995 kr. 

For alle aldre

Uanset om du er barn eller voksen, er du velkommen til at kigge forbi og få en introduktion til spillet, slå nogle slag og nyde en forfriskning. Golf er en sport for alle, uanset alder, køn og niveau, takket være vores særlige handicap-system og en nem introduktion til spillet.

Vi står klar til at arrangere det hele for dig. Alt, hvad du behøver for at komme i gang, har vi lige her. Du skal blot sørge for at have påklædning og sko, der passer til vejret og giver dig mulighed for at bevæge dig frit.

Gratis arrangement

Programmet for dagen varierer fra klub til klub, så det er en god idé at besøge vores hjemmeside eller kontakte os for at få flere oplysninger, før du besøger os på Golfens Dag. Typisk vil der være et par timers introduktion, træning, spil og konkurrencer.

Hvis du allerede spiller golf, opfordrer vi dig til at tage venner og familie med og introducere dem til denne fantastiske sport.

Fællesskab for store og små i mere end 60 år

Kontakt os allerede i dag

Vi glæder os til at byde på fremragende øjeblikke i Randers Golf Klub.

Vi garanterer, at det bliver en dag fyldt med sjov, og en dag I sent vil glemme. Vores dygtige træner, tager hånd om alle gæster, og sørger for, at alle går herfra med en følelse af, at det har været en god dag.

I kan bestille tid til Golf for Sjov ved at skrive en mail direkte til vores træner, Lena T. Nielsen, på ltn@randersgolf.dk eller 26278713.

Bliv medlem

Udfyld felterne i nedenstående formular – så er du godt på vej til at blive en del af et fantastisk fællesskab for alle.

Fællesskab for alle aldre

I over seks årtier har Randers Golf Klub været et symbol på samling og fællesskab for folk i alle aldre.