Skip links

Randers Golf Klub er godkendt efter ligningslovens § 8 A som en almennyttig forening. Det betyder, at golfklubben har ret til at modtage en delvis momskompensation af sine momsudgifter. De seneste 4 år har vi modtaget i omegnen 700.000 Kr. i momskompensation

For at kunne bevare denne ret fordres det, at der årligt er over 100 gavegivere som donerer mindst 200 kr. til klubben som gave.

Klubben opfordrer derfor medlemmer eller andre – herunder firmaer med cvr-nummer – til at give en pengegave på 200 kr, direkte via Golfbox, eller ved henvendelse til klubbens administration på info@randersgolf.dk eller 86428869.

For at gavegivningen skal være reel, fordrer SKAT bl.a., at klubben skal indgive lister med cpr-numre/cvr-numre i januar måned. Samtidig med din betaling skal vi derfor bede om dit navn og dit cpr-nummer eller dit firmas navn og cvr-nummer.
Klubbens indberetning sikrer i øvrigt, at du får et skattefradrag svarende til gavens størrelse. Skatteværdien heraf er typisk 50-60 kr. ved en gave på 200 kr.