Skip links

Klubnyt 6. september

Officiel åbning af TopTracer Range  

Den 16. september inviterer vi medlemmer og interesserede gæster til officiel åbning af TopTracer Range på træningsbanen fra kl. 10-13.

I samarbejde med EDC TRIO afholdes forskellige events for både store og små, ligesom det er muligt at vinde en Ipad i disciplinen, Beat the Ejendomsmægler.
Alle der formår at præstere bedre end ejendomsmægleren i tidsrummet 10-12, deltager i en efterfølgende Shoot Out, hvor vinderen herefter kan hjemtage den flotte præmie.

På dagen vil det være muligt at modtage undervisning i brugen af TopTracer Range, ligesom der serveres pølser fra grillen, kolde drikke til at skylle det hele ned med og godteposer til de mindste.

Hjælp til boldopsamling

Vi har efterhånden mange træningsbolde der befinder sig i læhegnet i højre side af træningsbanen, ligesom der befinder sig en del i jorden efter en periode med meget kraftig nedbør.

Af samme årsag inviterer vi til fællesopsamling fredag d. 15. september kl. 13:00. Varigheden forventes af vare en time, hvorefter vi afslutter med lidt godt til ganen.

Af hensyn til bestilling af drikkevarer og pølser er tilmelding påkrævet her i Golfbox.

Præsentation af Vedligeholdelses-/Masterplan på banen

I forlængelse af præsentationen af Vedligeholdelses-/Masterplanen før sommerferien, har bestyrelsen valgt at følge op med en banegennemgang, hvor de udarbejdede forslag, og bevæggrunde herfor, vil blive præsenteret.

Der tilbydes derfor banegennemgang d. 22. september & 6. oktober, der begge dage starter kl. 16:00 med mødested ved hovedindgangen til klubhuset. Hver gennemgang forventes at vare 2 – 2,5 timer.

Der er, af hensyn til de praktiske forhold på banen, plads til 30 personer pr. hold, hvorfor tilmelding er nødvendig. Der oprettes flere hold i tilfælde af fuldtegning begge dage. Tilmelding d. 22. september /  d. 6. oktober

Den store Kaninjagt

Sædvanen tro inviterede begynderudvalget til den store kaninjagt, der sædvanen tro blev en kæmpe succes. Du kan her læse om en ny rekord samt om Årets Kanin, der har fundet en lidt utraditionel vej ind i golfsporten.

Hendes Majestæt Dronningen på besøg

Dronningen nød godt af ekspert hjælp fra Randers Golf Klub, da hun i sidste uge besøgte Randers. Se her hvordan.