Skip links

Nyt vedr. GolfMore & Toptracer Range

GolfMore App eller DGU-/medlemskort til træk af træningsbolde

En uge er snart gået med GolfMore systemet på driving range, i stedet for nøglechip til træk af træningsbolde. I praksis betyder det at man fremover kan trække bolde via GolfMore app, ved brug af fysisk DGU- eller NFC-medlemskort. GolfMore app kan hentes på Google Play (android) eller i AppStore (Iphone) – find genvej her.

Der vil fortsat være frie bolde for følgende typer af medlemskab:

  • Senior (A & A2)
  • Junior (D)
  • Barn (E)
  • Ung under Uddannelse (G)
  • Long Distance (H)
  • Par 3-bane med flex (I)
  • Prøvemedlemmer (K).

Den eneste ændring i forbindelse med konverteringen til det nye system er, at spillere med frie bolde er begrænset til at hæve en spand med 32 bolde hvert 15 minut i stedet for flere spande ad gangen.

Flex-Basis (J) og gæster i øvrigt skal afregne for brug træningsbolde – hvilket kan ske direkte på boldmaskinen med betalingskort eller MobilePay.

Al begyndelse kan være vanskelig og der har i få tilfælde været eksempler på medlemmer, der ikke har været registreret med frie bolde. Kontakt derfor kontoret (86428869 / info@randersgolf.dk), hvis det er tilfældet eller der på anden vi er behov for hjælp til brugen af det nye system eller installation af GolfMore App (se evt. vejledning her).

TopTracer Range

Det nye system har været tilgængelig for test siden starten af juli måned, og der er i perioden indsamlet data til gavn for den fremtidige brug af systemet. Faciliteten er fra første dag blevet flittigt benyttet alle ugens dage, og i særdeleshed eftermiddag og aften.

Sammen med gode samarbejdspartnere afholder vi officiel åbning af TopTracer Range d. 16.  september, hvor der på selve dagen inviteres til forskellige aktiviteter. Efterfølgende vil der i efteråret blive arrangeret events af forskellig karakter.

TopTracer bliver en betalingsløsning der kan anvendes af både medlemmer (til reduceret pris) og gæster. Priser og øvrige vilkår for leje vil være tilgængelige her på siden fra d. 16. september.