Skip links

TopTracer Range er nu åben for test

Efter lang tids venten er TopTracer endelig installeret, og vi er derfor klar til at gå ind i testfasen hvor det vil være muligt for medlemmer og gæster at afprøve de forskellige funktioner og muligheder der følger med.

Alle interesserede inviteres derfor til gratis at teste TopTracer Range fra mandag d. 3. juli, og gæster samt fleks basis medlemmer skal alene afregne for træningsbolde (poletter kan købes i shoppen ved hovedindgangen).

TopTracer Range er åben alle dage fra 08-22, og det er i den forbindelse muligt at reservere de enkelte båse/måtter (1-11) i Golfbox (vælg TopTracer som ressource) – Spillere med reservation har til enhver tid fortrinsret.

Ved størstedelen af de tilgængelige funktioner kan man spille sammen med medspillere på en lignende måde som vi gør det ved almindeligt spil på banen. Det anbefales derfor at booke samme bås ved ønske om spil med flere deltagere, da den tilgængelige data endnu ikke kan kommunikeres på tværs af skærmene.

Testperioden er for nuværende fastsat indtil medio august, og der gøres naturligvis opmærksom herpå når vi indvier systemet ved en officiel åbning.

TopTracer systemet er ganske intuitivt, men vi vil i den kommende tid afholde seancer med mulighed for at få indblik systemets muligheder. Tidspunkter for undervisning vil løbende blive opdateret på www.randersgolf.dk.