Skip links

Materialer fra infomøde d. 11. juni

På infomødet d. 11. juni 2023 blev tankerne bag den udarbejdede Master-/ vedligeholdelsesplan fremlagt for godt og vel 50 fremødte medlemmer. Nysgerrigheden var stor og der var derfor løbende spørgsmål der meldte sig under selve gennemgangen.

Der afholdes endnu et infomøde efter sommerferien, hvor det samme indhold vedrørende vil blive gennemgået, ligesom der igen vil være mulighed for at stille spørgsmål. Dato og tid kommunikeres inden sommerferien.

TopTracer Range kommer til RGK

I forlængelse af førnævnte gennemgang blev den kommende tilgang af TopTracer præsenteret.

Top Tracer Range er et system der anvendes på træningsbanen. Mange tv-golfseere har formentlig allerede stiftet bekendtskab med virksomheden bag, da systemet også anvendes til at angive golfboldens flugt (live), og på den hvis gør oplevelsen mere visuel.

Med TopTracer kan brugere på alle niveauer få en super oplevelse, uanset om hensigten er at hæve niveauet, og generel forståelse som golfspiller, eller man som uøvet ønsker at prøve kræfter med en underholdende oplevelse. Konceptet er i en rivende udvikling og findes i dag på over 900 træningsbaner fordelt på 33 lande.

Klargøring og installation begynder i EDC Trio huset (udslagshuset) fra d. 15. juni – til primo juli, hvorefter der iværksættes en gratis prøveperiode for medlemmer og gæster. Der vil tilgå yderligere info i takt med vi nærmer os deadline, og indtil da er det muligt at tage et kig på systemet i videoen samt præsentationen fra infomødet herunder:

<