Skip links

Kommende aktiviteter juni/juli

Sommeren er allerede over os og med de kommende arrangementer i Randers Golf Klub, er der alle mulige gode grunde til at komme ud i det skønne vejr.

På søndag er der Pink Cup, der afholdes som en velgørenhedsturnering til fordel for kampen mod brystkræft. Turneringen spilles som en individuel turnering fordelt på herrer og damer, der igen er fordelt i to lige store handicaprækker. Der spilles om et væld af flotte præmier, der er doneret af velvillige virksomheder, som ønsker at støtte det gode formål. Deadline for tilmelding her i Golfbox er torsdag d. 8. juni kl. 12:00.

Skt. Hans Turnering
Vi fejrer Johannes Døberen (og midsommeren) når der inviteres til holdturnering, fællesspisning og bål d. 23. juni.
Turneringsbetingelserne er holdturnering hvor de 3 bedste scores pr. hul er tællende til den samlede score. Efter turneringen er der fællesspisning i Restaurant In’Golf, der afsluttes med bål og kåring af årets heks. Det er muligt at tilmelde sig hold- eller enkeltvis og der er plads til maksimalt 25 hold, hvorefter der lukkes for tilmelding. Se mere og tilmeld her

Radio Alfa Open
Efter en god gang opvarmning fredag aften, er det muligt at fortsætte den gode stime med deltagelse i den SUPER populære Radio Alfa Open, der ligesom foregående år afvikles som en parturnering i to lige store rækker.
Turneringen er kendetegnet ved et hav af præmier og skønne indslag undervejs på runden, ligesom der efter spil er musik og hygge på terrassen med mulighed for at forudbestille mad fra grillen i Restaurant In’Golf.
Der er plads til 170 deltagere, og der er allerede gang godt gang i tilmeldingerne her i Golfbox.

CC:Christensen – Esprit venskabsturnering RFGK vs RGK
Den 16. juli er der igen lokalopgør når der afholdes venskabsturnering i Randers Fjord Golfklub. Der er også her tale om en greensome turnering med plads til i alt 60 spillere pr. klub, der dyster om flotte præmier sponsoreret af CC:Christensen – Esprit. Se yderligere info og tilmeld her.

Til slut er der blot at gøre opmærksom på informationsmødet vedrørende den kommende Master-/vedligeholdelsesplan. Mødet afholdes umiddelbart efter Pink Cup søndag d. 11. juni kl. 16:30, og finder sted i klubhuset på Himmelbovej eller i Hornbæk Idræts og Kulturcenter afhængig af endeligt fremmøde. Af samme årsag er det nødvendigt med tilmelding her.