Skip links

Nye og gamle ansigter på banen til sæson 2023

Alting ændrer sig over tid og det samme gør sig gældende for personalestaben i Randers Golf Klub.

Golfklubbens mangeårige Chefgreenkeeper, Niels Kvist Sørensen, har som bekendt søgt nye udfordringer syd for kommunegrænsen, hvilket har gjort det nødvendigt at tilpasse staben, så det daglige vedligehold og banens fremtidige udvikling fortsat kan håndteres på bedste vis.

Af samme årsag er vi lige dele glade og stolte over at kunne byde velkommen til Flemming Stærkær og Mads Bilde Justesen, der med hver deres baggrund tilknyttes greenkeeper teamet – der som tidligere beskrevet vil blive ledet af Ulrik Leth som ny Chefgreenkeeper.

Flemming er et velkendt ansigt i Randers Golf Klub, da han som medlem frekventerer banen på ugentlig basis. Greenkeeping er nyt for Flemming, hvorfor han i den kommende periode vil modtage intern uddannelse til brug ved den daglige pleje af arealerne i Fladbro. Flemming er trukket i arbejdstøjet fra d. 1. marts, og er sammen med det øvrige team i gang med klargøringen til den kommende sæsonåbning.

Herudover er det lykkedes at supplere teamet med Mads Bilde Justesen, der tilknyttes som Assisterende Chefgreenkeeper. Mads kommer fra en lignende stilling på Lübker Golf Resort, og har før det arbejdet på Himmerland Golf Resort (hvor han bl.a. arbejdede med vores nye Chefgreenkeeper).
Mads ser frem til at fortsætte sin faglige udvikling på en anden type af bane, og vi ser frem til at nyde godt af de fornemme kompetencer der automatisk medfølger.

Foruden Ulrik, Flemming og Mads består teamet af Kaj Thomassen (billedet), der med over 20 års erfaring kender hvert et hjørne af banen, og herudover tilgår Emilla efter endt barsel fra d. 1. maj.

Teamet glæder sig til den kommende vækstsæson og ligeledes til igen at hilse på medlemmer og gæster på banen.