Skip links

Sydbank Fonden donerer 50.000 kr. til Rehab-Golf

Rehab-Golf tilbydes som et alternativ til borgere i rehabiliteringsforløb i Randers Kommune, som er påvirket af funktionsnedsættelse efter f.eks. en blodprop, hjerneblødning, amputation eller et medfødt fysisk handicap.

Konceptet er tilpasset så forholdene er de rette, når målgruppen mødes i Randers Golf Klub hver fredag med fokus på fysisk og psykisk rehabilitering, samt efterfølgende socialt samvær i klubhuset.

Under aktiviteten skal deltagerne fokusere kræfterne på spillet, og derfor havde Randers Golf Klub ansøgt Sydbank Fonden om midler til investering i blandt andet udstyr og handicapscootere.

–  Da Rehab-Golf afvikles på et forholdsvis stort areal, er det for størstedelen af deltagerne nødvendigt med hjælp til transport undervejs på golfrunden, og med donationen fra Sydbank Fonden er det det nu muligt at investere i de første golfscootere, ligesom der kan indkøbes letvægtsudstyr, siger Marck Lindved, imens filialdirektør Michael Lejsgaard sætter pris på mulighed for at støtte det gode projekt.

– Det er skønt at kunne donere til gode formål, og vi er glade for, at borgere, i førnævnte målgruppe, kan deltage i en aktivitet der supplerer den eksisterende rehabilitering samtidig med, at deltagerne kan indgå i et traditionelt foreningsfællesskab.

Rehab-Golf i Randers Golf Klub havde opstart d. 20. maj, og der er fortsat ledige pladser på holdet. Interesserede er derfor velkommen til at kontakte Golfmanager, Marck Lindved, på mll@randersgolf.dk eller på telefon, 86428869, for yderligere info.