Skip links

Klubnyt d. 25. marts 2022

Den seneste tid har været fyldt med klargøring af bane og øvrige faciliteter, så der atter kan præsenteres normale spilforhold inden Scanpan åbningsturnering d. 3. april. I den forbindelse skal der lyde et kæmpe TAK til alle de frivillige, der har deltaget i forberedelserne.
Vedrørende Scanpan Åbningsturnering er der i øjeblikket tilmeldt 121 ud af 142 deltagere. Der er sidste frist for tilmelding d. 31/3 kl. 12:00 og kan ske HER.

Golfbiler
De nye golfbiler er, som tidligere beskrevet, forsinket med forventet levering medio april. Heldigvis råder vi fortsat over de gamle biler indtil de nye er klar til brug.
Der åbnes for brug af buggies fra mandag d. 28. marts og man kan fra denne dag reservere bilerne via tidsbestillingen i Golfbox. Da der (også) er forsinkelse på tilslutning/systemopsætning af vores nye nøgleskab til Probox24, vil udlevering af nøgler foregå via kontoret.

Banen
Selvom det bliver tiltagende lunere, er der fortsat perioder med temperaturer omkring frysepunktet. I praksis virker det hæmmende for græsvæksten, hvorfor vi fortsat anvender den midlertidige lokaleregel om lempelse i det generelle område.
Det generelle område er defineret ved hele banens område, bortset fra: teestedet, bunkere, strafområder og greenen. Se beskrivelse af den midlertidige lokalregel her

Der åbnes fortsat for spil fra teesteder på fredag d. 1. april.

Head Pro / trænerteam
Det er glædeligt at Lena T. Nielsen har takket ja til rollen som Head Pro i Randers Golf Klub. Med titlen medfølger naturligvis et større ansvar, der primært vedrører den sportslige udvikling. Hun er i den grad klar til opgaven og du kan se en præsentation af Lena her.

Foruden Lena er det besluttet at tilføje hjælpetrænere til både junior- og begyndertræning. Vi er derfor pænt begejstret over tilgangen af Asbjørn Nordentoft og Jakob Sass Larsen, der har takket ja til at indgå i den daglige juniortræning. Begge deltager allerede på søndag i DGU´s juniortræneruddannelse og skal efter planen fortsætte på Grundtræner Uddannelsen (niveauet lige under PGA-uddannelsen) til efteråret.

Esben Mikkelsen og Marck Lindved (der normalt er tilknyttet kontoret) vil ligeledes bistå Lena i den daglige begyndertræning, så vi fortsat kan tilbyde klubbens prøvemedlemmer et fornuftigt udvalg af træningstider.

Vi ser frem til sæson 2022 hvor mange flotte golfslag venter forude.

De bedste hilsner
Din golfklub