Skip links

Klubnyt d. 15. marts 2022

Kære medlem,

Vejret viser sig i øjeblikket fra den gode side og man fornemmer så småt det længe ventede forår. Vores greenkeppere er i øjeblikket i fuld gang med den store klargøringsproces, der blandt andet indebærer prop prikning af udvalgte greens, som har til hensigt at forbedre såvel vækstbetingelser som dræningsevne. Der åbnes for spil til greens på fredag d. 18. marts imens brug af teesteder og kørsel med golfbiler lader vente på sig lidt endnu.

Drillerier i forbindelse med tilmelding til fælles Boldopsamling og Frivilligaften
Der har været lidt udfordringer med tilmeldingsformularerne til både Frivilligaften og Boldsamling da alle registreringer, der er foretaget før d. 13. marts, er havnet ved den samme aktivitet – det beklager vi.
Det vil derfor være storartet hvis vi nederst på denne side kan lokke alle der allerede er tilmeldt (før d. 13. marts) til at gøre det igen. På den vis bliver det lettere at beregne hvor mange pølser, kaffe og kage der skal bestilles til de respektive begivenheder – ikke-tilmeldte er naturligvis også velkommen til at anvende de to registreringsmuligheder😊.

Åbningsturnering
74 deltagere har allerede meldt deres ankomst til Scanpan Åbningsturnering, der afvikles som greensome søndag d. 3. april. Der er plads til 142 deltagere og det er muligt at tilmelde sig enkeltvis eller som par her på Golfbox.

Tá en ven med til golf
På den første lørdag i den officielle golfsæson afholder vi Tá en ven med til golf. Medlemmer fra Randers Golf Klub kan i den forbindelse invitere ikke-golfspillende venner, bekendte eller familie til en hyggelig runde over 9 huller på den store bane. Der er åben for tilmelding her på Golfbox
Alle tilmeldte ikke-golfere kan anvende træningsfaciliteter inkl. Par 3 banen i ugen op til d. 9. april, og golfklubben hjælper gerne til med låneudstyr efter behov.
På dagen er der indskrivning fra kl. 12:00 og gunstart kl. 13:00.

Golfens Dag, søndag d. 24. april
Randers Golf Klub er tilmeldt Golfens Dag søndag d.24. april.
På dagen vil alle interesserede have mulighed for at prøve kræfter med de såvel korte som lange slag inden der afsluttes med spil på Par 3 banen.
Arrangementet starter kl. 10:00 med mødested ved hovedindgangen til golfklubben.

Kvinder & Golf
Kun godt 1/3 del af alle golfspillere i de danske golfklubber er kvinder. Af samme årsag er der iværksat et landsdækkende initiativ via et koncept der skal forsøge at øge antallet af kvindegolfere i Danmark.
Konceptet hedder Kvinder & Golf og er et 8 ugers forløb, der tilbydes som en supplerende mulighed til klubbens eksisterende prøvemedlemskab.
Kvinder & Golf har opstart i Randers Golf Klub d. 2. maj og der vil blive orienteret nærmere i næstkommende klubnyt, til Tá en ven med til golf og på Golfens Dag.

Status på nye golfbiler
I forrige klubnyt kunne vi berette om forsinkelser på levering af nye træningsbolde. Det samme gør sig gældende for de 12 nye golfbiler der er bestilt til sæsonopstart. Leveringen er på nuværende tidspunkt udskudt til medio april, hvorefter de skal folieres med logo fra sponsorer. Vi forsøger at planlægge sidstnævnte med henblik på så få gener som overhovedet muligt for alle brugere.

De bedste hilsner
Din Golfklub