Skip links

Klubnyt 26. januar

Et nyt år er en realitet og det lader til at vi om kort tid kan slippe af med covid-19 relateret restriktioner.
I forbindelse med planlægning af årets aktiviteter har vi i hvert fald taget de positive briller på, og forventer normale tilstande med en dertilhørende mindst lige så normal afvikling. Af samme årsag er årets klubturneringer ved at blive tilrettelagt og forventes offentliggjort medio februar.

Til afvikling af de kommende turneringer får vi behov for hjælp fra turneringsledere, hvor opgaverne primært vedrører oprettelse af startlister, udlevering af scorekort på spilledagen, forestå tjek af scorekort samt den obligatoriske præmieoverrækkelse.

Det skal i den forbindelse nævnes at vi tilbyder nye som gamle turneringsleder at blive opdateret når Dansk Golf union afholder kurser for turneringsledere i foråret 2022.

Du kan læse mere om rollen som turneringsleder her, ligesom du er velkommen til at kontakte Esben Mikkelsen på em@randersgolf.dk for nærmere info.

Rehab-Golf starter i Randers Golf Klub

Vi kan i 2022 byde velkommen til Rehab-Golf, der er et koncept henvendt borgere der er i rehabilitering efter at være ramt af fx blodprop, hjerneblødning, sklerose, amputation eller lignende.

Metoden – med golf som omdrejningspunkt – har over en årrække vist sig at have en forsknings- og praktikbaseret positiv fysisk og psykisk effekt som rehabilitering af funktionsnedsættelse. Dansk Handicapforbund og Hjerneskadeforeningen ønsker derfor at udbrede muligheden med udvalgte golfklubber i hver Region, hvor Randers Golf Klub er tiltænkt én af disse i Midtjylland i tæt samarbejde med Randers Kommune.

I praksis vil kommende deltagere blive rekrutteret fortrinsvis gennem kommunens adgang til målgruppen, og den golfmæssige rehabilitering består i et tilpasset spil på Carlsberg Sport banen hver fredag i tidsrummet 10-12 med opstart d. 20. maj 2022.

Projektet drives på frivillig basis med hjælpere der primært skal bistå de mest udfordrede deltagere med lavpraktiske funktioner, fx at sætte bolden på tee, samle bolden op ad hullet, koordinere hvem der har behov for transportmidler før opstart osv.

Alle frivillige vil blive klædt på til opgaven af fagfolk, der har erfaring med deltagernes udgangspunkt, og vil på den måde blive en vigtig brik i forhold til spillernes oplevelse, udvikling og resultater.

Kontakt gerne Marck Lindved på mll@randersgolf.dk, eller kig forbi kontoret til en snak, hvis du er interesseret i at høre nærmere om rollen som Rehab-Golf hjælper.

Gavegivere status

Før nytår blev der forespurgt på donationer så Randers Golf Klub kan bibeholde status som almennyttig forening. Målet blev nået inden champagnepropperne sprang nytårsaften, og der skal derfor lyde en stor tak til alle gavegivere fra nær og fjern!

De Gule Lyn

Heldigvis er der ikke længe til at vi kan fløjte den officielle golfsæson i gang, men inden da, er der en lang liste med klargøringsopgaver det skal udføres på både bane og øvrige faciliteter.

En del af disse håndteres af de Gule Lyn, der med lige dele flid og hygge bidrager til en stor del af vedligeholdelsen i Randers Golf Klub. Opgavelisten er forholdsvis lang og de kunne derfor godt tænke sig tilgang af ekstra hænder frem mod den kommende sæsonstart.

Du skal derfor være velkommen som det næste Lyn og kan læse mere om funktion og forventet tidsforbrug her på siden.

De bedst hilsner 
Din Golf Klub