Skip links

Nyt fra golfklubben

Julemåneden er netop skudt i gang og hvis du mangler en julegave til én du holder af, eller til dig selv, så kan du lade dig inspirere med følgende.

Prøvemedlemskab til Randers Golf Klub

Et prøvemedlemsskab har en varighed på 3 måneder for kun 995 kr. og kan købes HER

  • Der kan lånes udstyr i hele begynderperioden.
  • Klubbens professionelle trænere og frivillige står klar til at hjælpe din ven godt i gang med golfsporten. Der er holdtræning flere gange om ugen – opstart igen foråret 2022.
  • Der kan frit benyttes vores dejlige træningsområder, putting greens og driving range, samt fri adgang til par 3 banen.

Giv en gave til RGK

Der skal lyde en stor tak til alle jer der allerede har doneret 200 kr. som gavegiver til Randers Golf Klub. Vi er på nuværende tidspunkt lidt over halvvejs med 51 gavegivere i forhold til det magiske tal på 100 gavegivere, der opretholder status som almennyttig forening, med dertilhørende mulighed for at søge momskompensation – der de seneste år har bidraget med en ekstra indtægt på 560.000 kr. 

Donationen er fradragsberettiget med ca. 30% og du kan lade dig registrere ved at rette henvendelse til info@randersgolf.dk / 86428869.

Golfklubbens gode samarbejdspartnere står klar til at hjælpe med medlemsfordele

Dagens snevejr indgyder ikke ligefrem til golf udendørs. I stedet kan vi henvise til de mange medlemsfordele hvor du som medlem kan nyde godt af alt fra fysisk aktivitet til rabat ved de kommende julegaveindkøb. Mulighederne er:

Medlemsrabat hos Skousen i Randers & Viby med op til 40%. Se betingelser og butikker HER . Rabatkort skal printes og medbringes i butikken.

XL-Golf 2022 for 900 kr. med fri adgang til golfklubberne i Ikast, Viborg, Tange Sø, Hammel, Kalø & Århus Ådal

Fitness i Arena Randers for kun 75 kr. pr. måned

Fuld adgang til alle faciliteter i Water & Wellness for kun 299 kr. pr. måned

Randers Osteopati giver rabatter på behandling samt andre fordele

Adgang til indendørsfaciliteterne i Volstrup Golfcenter
RGK-medlemmer tilbydes de samme priser som VGC´s egne medlemmer ved brug af simulator – se mere på VGC hjemmeside HER

Se alle medlemsfordele her