Skip links

GODE ENERGIER

Sarah Lillegaard (familiemedlem til et medlem i Randers Golf Klub) har, med passion for den omkringliggende natur, arrangeret et Corona-venligt event der løber af stablen lørdag d. 20. marts.
Arrangementet har til hensigt at give naturen og dyrelivet en hjælpende hånd med oprydning af affald der ikke hører sig til i det fri.
Vi håber at klubbens medlemmer vil støtte op om tiltaget og afsætte lidt tid til at hjælpe med at skabe gode energier i vores skønne natur til gavn for os selv og dyrelivet.

For dig der også har et ønske om at passe på Randers’ unikke natur 💚
Et Virtuelt Clean-up i Randers arrangeret af Randers Golfklub, GODE ENERGEIR & Randers Kommune.Kom og vær’ med når vi sætter fokus på problematikken med skrald i naturen og dermed FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling nr. 15, ‘Livet på land’ 🌳Tag dine nærmeste under armen, en pose med i hånden til det skrald du finder på din vej og nyd en tur i det fri, alt imens du bidrager til et renere Randers 💚.

Fladbro skov, Gudenåen og Randers Golfbane er de områder, som vi ønsker at have fokus på. Dog er det kun golfspillere der opfordres til at gå på – og omkring golfbanen grundet sikkerhedsmæssige årsager.

Vi vil personligt stå og udlevere poser ved Golfklubben og Himmelbovej 2 (på parkeringspladsen ved skovbørnehaven).

Genbrug er vigtigt – og derfor kan du aflevere det skrald du finder ved Himmelbovej 2 senest kl. 15. Så sørger vi for, at det bliver sorteret. Randers Kommune vil herefter tage sig af det 💚

Kom med god energi 🌞 vi glæder os til at se dig!