Skip links

Klubturneringer 2021

Vinteren afløses inden længe af lysere tider med varmegrader der skaber vækst og grønne arealer. Den officielle golfsæson er derfor inden for rækkevidde og vi kan igen se frem til aktiviteter og masser af liv i Randers Golf Klub, når den officielle sæson skydes i gang med SCANPAN Åbningsturnering d. 28. marts.

På grund af den fortsatte udfordringer med Covid-19 må vi forvente at være pålagt restriktioner af den ene eller anden karakter et stykke tid endnu. Af samme årsag kan det ikke afvises, at der kan forekomme korrektioner undervejs der kan have indflydelse på afviklingen. I sådanne tilfælde vil vi naturligvis gøre opmærksom herpå.

SCANPAN Åbningsturnering 2021 afvikles sædvanen tro som greensome med løbende start fra kl. 09:00 – OG DU KAN TILMELDE DIG HER SOM ENTEN HOLD ELLER INDIVIDUEL.

Årets øvrige turneringer er oprettet i Golfbox under klubturneringer og tilmelding er allerede nu muligt til de fleste af de turneringerne. Bemærk at der løbende vil blive opdateret såfremt der opstår behov herfor.

På gensyn til sæsonstart 2021.