Skip links

Kristian Bressum’s flotte efterår fortsætter

Møn Open
Kristian fortæller om sine runder: ”en lørdag med to runder hvor der blæste 15 m/s på en meget åben bane. Det var utroligt udfordrende og det var et usædvanligt spil. Jeg kunne nogle gange stå og slå et 6-jern fra 130 meter fordi der var direkte modvind, andre gange slog jeg 8-jern fra 220 meter fordi der var medvind, og det gik ned ad bakke. Selv på mine putts skulle jeg tage vinden i betragtning. Dog fik jeg gået henholdsvis i par og +1 på de to runder, og med henholdsvis 4 og 6 birdies i de to runder var der både dårlige og gode huller. Jeg slår min driver godt, hvilket gør det en del lettere med så meget vind. Fine jernslag og kortspil og til tider gode putts.”

Kristianligger på en delt 3. plads i +1 efter lørdagens runder. Ligeledes var Jonas Thygesen og Aksel Bakmand at finde i turneringen. Efter de to runder lørdag var cuttet +14 ift. par. Alle tre Randers spillere klarede sig videre til søndagens finalerunde.

Finalerunden
Søndagens runde blev et andet bekendtskab for Kristian: ”søndag var et helt andet spil, her var høj sol 15 grader, og kun 4 m/s vind, hvilket føltes som ideelle forhold sammenlignet med dagen før. Jeg spiller i dag solid golf, rammer mange fariways, rammer mange greens, går ikke efter det store men jeg spiller sikkert, sigter efter den brede side af green, slår det jeg har brug for, hvis hullet er smalt så slår jeg en driver. Jeg er tålmodig og laver 4 gode birdies og kun 1 bogey hvilket resulterer i en runde i 69 slag (-3) og en samlet 3. plads i et meget stærkt dansk felt.”

For Jonas blev det til en T9. plads i en samlet score på +4, og for Aksel blev det til en samlet score i +12 hvilket gav en 22. plads.

Mere golf og flere turneringer venter
Kristian der kommer lige fra en 9. plads i en af de største turneringer på året, og nu en 3. plads i endnu en stor turnering. På tirsdag kan vi se frem til at skulle følge med når Bressum spiller Ecco tour q-school i Greve. Her opholder han sig nemlig de næste 5 dage inden han i næste weekend endvidere skal spille The Royal Trophy i Københavns golfklub.
Kristian er på djævleøen i et godt stykke tid, der er proppet med turneringer, men siger selv – What’s not to like?”

Du kan følge livescoringen i Greve her.