Skip links

Så har vi igen haft et af vores unge talenter i aktion

Vi har igen haft Kristian ude og teste sig mod de bedste i Danmark, hvor han både har spillet Ecco Tour i Esbjerg og spillet KGC masters i den forgangne uge

Ecco Tour:

Jeg startede første dag med at spille rigtig godt, jeg havde blot 2 uheldige huller med to double bogeys, og var derfor 4 over par, disse to huller var seriøst bare uheld, men jeg var tilfreds efter fordi jeg havde gjort det godt. Jeg lå 1 slag bag cut grænsen. 2. dag kom jeg lidt skidt fra start på forni med +4 efter min forni (banens bagni) men så laver jeg birdie på mit hul 10 og 11 og har tætte chancer på hul 12 og 13, og er ligepludselig inden for cuttet. Så der gik det pisse godt. Jeg holdt egentlig fokus og spændingsniveau, men alligevel kom jeg til at putte for kort på et svært putt på hul 14 og så kom den ikke hele vejen op ad et langt plateau og derfor kom den hele vejen tlbage igen, næste gang puttede jeg for langt, og missede returen = 4-putt = double bogey. Nå øv, jeg havde stadig nogle birdiehuller tilbage, jeg gik derfor efter en tight pind på næste hul og slog i bunkeren (spejlæg) bogey = øv. Næste hul slog jeg et fint drive, der lige røg ud i noget lyng, min provo var helt inde i skoven, men jeg var sikker på at finde nr. 1. Jeg fandt den ikke… Triple … pis. Så jeg var altså ude af spillet, men gav ikke op. holdt hovedet koldt og sluttede par-birdie. Jeg var stolt af at jeg lavede en birdie til sidst, og ikke bare havde givet op.

Esbjerg = gode takter, viste at jeg godt kan være med ved proerne, hvis jeg er bare lidt mere skarp næste gang.

 

Kolding Golf Club Masters:

Jeg spillede en god første runde, med et hul der fuckede mig op. Jeg var -1 ved hul 13 (hvor jeg iøvrigt kun ramt 2 Greens i regulation = ind og i champion ;))  hvor jeg gik efter den, men slog 2 bolde væk hvilket resulterede i en firedobbelt bogey.

Efter f’ørste runde var jeg +4-

Anden runde gik jeg -4. Jeg spillede bare klasse, alt jeg gjorde virkede godt. Slog især jernslagene godt,  og ramte mange greens.

I finalerunden, slog jeg jernene dårligt og det var udelukkende det, der kostede. Jeg var i par indtil hul 13, gik efter den (slog en bold out). Og fik double, den fulgte jeg op med en bogey, så kæmpede jeg en par, birdie og en par (virkelig tæt på birdie på hul 17) og et dårligt jernslag på hul 18 gjorde at jeg fik en double. slutter +4 på en 16. plads.

Synes det er fedt at jeg kun har haft en god runde (scoremæssigt) og alligevel er med i den øvre halvdel.

Ses til næste turnering som er  Varderama Open.