Skip links

Randers Golf Klub blev vist flot frem ved Brønderslev Open

Tirsdag og onsdag havde vi tre spillere i aktion. Aksel Bakmand, Simon Jacobsen og Kristian Bressum.
Kristian og Aksel sluttede begge i top 5, hvor Simon kæmpede lidt mere med spillet på en svær bane under barske forhold og endte på en T38 plads.

Kristian der sluttede som runner up fortæller; ”Jeg havde en uheldig 1. runde med en triple bogey hvor jeg 2 gange slog i vandet på samme hul, ellers var det ret stabilt. Min 2. runde startede jeg lidt uheldigt ud, men efter en slap start begyndte jeg at spille klasse og jeg var -1 på de sidste 14 huller.
Den 3. runde spillede jeg med Aksel i bolden lige foran førerbolden.
Det var fedt, at jeg spillede lige op med mange meget gode spillere, og endda slog nogle landsholdsspillere på en bane de er vant til at spille –  fortæller Kristian om oplevelsen i Brønderslev.”

Her ses Aksel Bakmand i aktion for RGK i Danmarksturneringen – Fotograf: Annelene Petersen

Aksel der blev nr. 4 fortæller; Jeg spillede en mega svær bane med nogle sindssyge gode spillere. Jeg spillede mega godt og så havde jeg bare en virkelig god putter. Det var fedt, for mit mål inden turneringen var at komme i top 10, at jeg så bliver nr. 4 er jeg er bare helt vildt stolt af. Det giver mig bare mere motivation til at træne mere og vise, at jeg sagtens kan spille lige op med nogle af de bedste spillere i landet.”

Kristian og Aksel, der i øvrigt begge spiller begge for klubbens første hold, ser frem mod næste turnering som for Aksels vedkommende er Kolding Junior Open i morgen, og for Kristians vedkommende er næste turnering er Barløseborg Elite Open i næste weekend.

#RGK