Skip links

Jyske Bank Challenge er tilbage!

Jyske Bank Challenge vender tilbage 12. juni

Fra på fredag d. 12/6 kører vi igen JBC turneringer.
Dog spilles der kun i A,B og C rækken. C-rækken, som er for spillere med banetilladelse med hcp. mellem 36,1-54, vil fortsat have mentorer med rundt på banen til at sikre et godt flow og læringen om den videre færd på banen som golfspiller.

D-rækken som tidligere også spillede samtidigt, er for spillere uden banetilladelse. Her vil vi i år forsøge noget nyt da vi vil forsøge at koble en mentor på en eller flere af de juniorer som står næst i køen ift. at opnå banetilladelse. De kan herefter selv aftale spil med mentorer på andre dage end fredag, og så snart tilladelsen er i hus kan de deltage i C-rækken.

På enkelte fredage vil Kenneth eller Marck, som selv har ”små” børn der spiller, have mulighed for at gå med på banen og tage nogle af dem uden banetilladelse med ud og spille og lære om spillet på den store bane.

Du tilmelder dig til d. 12/6 her. (turneringsfee 20 kr. betales ved tilmelding)

Og for dem uden banetilladelse bliver dette muligt fra d. 26/6.

Hvad er nyt?

  • Scoreindtastningen for A og B rækken styrer man selv via livescoring på sin mobil. Scorekort udskrives stadig og afleveres underskrevet i klubbens postkasse.
  • Præmieoverrækkelse kører enten som video på facebook eller til træning tirsdagen efter.
  • A og B rækken går selv ud i rækkefølgen jf. startlisten, og der holdes ikke opsyn med dem på banen. (C-rækken har mentor på som altid)

Kontakt Malte for spørgsmål.