Skip links

Opdatering vedr. midlertidig banelukning d. 26. marts

Kære medlem.

Bestyrelsen har her til aften afholdt møde på baggrund af den seneste udmelding fra Dansk Golf Union. Hvad enten man taler for en midlertidig nedlukning eller ej, så er den nuværende situation naturligvis langt fra ønskværdig – specielt ikke når forårsvejret viser sig fra den bedste side og det kribler i fingrene for at komme på græs.

Dog har vi for nuværende stor respekt for den øjeblikkelige situation, og forsøger efter bedste evne at navigere i forholdet mellem risici, muligheder og myndighedernes udmeldinger. Indtil videre har vi valgt at følge anbefalingerne fra Dansk Golf Union og Randers Kommune, hvilket betyder at lukningen opretholdes frem til d. 31. marts. Samme dag har vi ordinært bestyrelsesmøde, over nettet naturligvis, hvor vi igen vil vurdere mulighederne og beslutte hvad vi gør i forhold til den aktuelle banelukning.

På vegne af bestyrelsen

Tom Simonsen
Formand

Restaurant Funders tilbyder fortsat Take Away i form af enkeltretter, menuer og tapas (se menukort). Dette afhentes efter aftale og via terrassen/indgangen mod øst.