Skip links

Årets sidste klubnyt

Status på Giv en gave
Som tidligere annonceret har Randers Golf Klub behov for minimum 100 gavegivere, der inden d. 31. december 2019 donerer minimum 200 kr., for at opretholde status som almennyttig forening, med mulighed for momskompensation.
Vi er kun halvvejs i mål, og hvis du som privat person eller virksomhed ønsker at donere, kan det ske på mobilepay til 98507 eller ved bankoverførsel til konto: 7116 1146957. Alternativt kan du kontakte kontoret på info@randersgolf.dk.
Donationen er fradragsberettiget og indberettes automatisk til SKAT.

XL-Golf 2020
Der er godt gang i tilmeldingen til XL-Golf 2020, hvor man for blot 900 kr. kan spille frit på sammenlagt 7 golfbaner (Hammel, Tange Sø, Aarhus Aadal, Kalø, Viborg, Ikast og naturligvis Randers).
Vi har fra 2020 ændret fremgangsmåden ved tilmelding således, at man ikke skal tilmelde sig fra år til år, men i stedet framelde sig, hvis man ikke længere ønsker muligheden. Tilmelding til XL-Golf kan rettes til info@randersgolf.dk eller ved at besvare følgende formular.

HoldGolf
Der er stadig enkelte ledige pladser til HoldGolf 2020 og oversigten er som følgende:

UgedagTidspunktPro
Tilgængelige pladserTilmelding
Mandag12-13Kenneth Sand7 pladser Tilmeld
Mandag14-15Kenneth Sand4 pladser Tilmeld
Mandag17-18Kenneth Sand0 pladser Udsolgt
Mandag 18-19Kenneth Sand0 pladser Udsolgt
Tirsdag10-11Lena Tatiana Nielsen5 pladserTilmeld
Tirsdag18-19Kenneth Sand1 pladsTilmeld
Onsdag 09-10Lena Tatiana Nielsen6 pladser Tilmeld
Onsdag 18-19Lena Tatiana Nielsen2 pladser / bemærk Girls OnlyTilmeld
Torsdag10-11Kenneth Sand2 pladser Tilmeld
Torsdag14-15Lena Tatiana Nielsen8 pladser Tilmeld
Torsdag 17-18Lena Tatiana Nielsen0 pladser Udsolgt
Torsdag 18-19Lena Tatiana Nielsen0 pladser Udsolgt

Prisen pr. deltager er kr. 1.750, – ved tilmelding inden d. 31. december 2019.
Som HoldGolfer medfølger yderligere fordele i form af 50% rabat på øvrige træningsydelser der udbydes af Trænerteamet, samt invitation til en eksklusiv turnering der afvikles d. 10. oktober 2020.
Spørgsmål vedrørende HoldGolf eller træningstilbud generelt kan rettes til ks@randersgolf.dk / 22791917 eller mg@randersgolf.dk / 21751705.

Nye tiltag på vej i Restaurant Funders
Et halvt år er gået siden Briand og Søren overtog forpagtningen af restaurationen i Randers Golf Klub. Med opstart midt i golfsæsonen har der selvsagt været nok at forholde sig til, herunder hvilket og hvorledes konceptet kunne fungere i praksis, så der er tilstrækkeligt grundlag for at drive en rentabel forretning – og ikke mindst at kunne honorere hverdagens efterspørgsel fra klubbens medlemmer og gæster.

I den forbindelse er der nu gjort status på den første tid der, på baggrund af egne erfaringer og konstruktiv feedback, har skabt grobund for nye tiltag der er gældende fra sæsonstart 2020.

Blandt de nye tiltag kan nævnes et tilpasset menukort der indeholder lette caferetter suppleret med tavleretter til aften. I sagens natur betyder det at køkkenets åbningstider udvides, hvilket er godt hjulpet på vej med en fuldtidsansat medarbejder, der fra d. 1. april kan aflaste Briand og Søren i serverings funktionen.

Frem mod sæsonstart er der åben for udskænkning af drikkevarer på hverdage fra 12 – 16 og ligeledes i weekends i de tilfælde hvor der afholdes selskaber – er gitteret åben kan der købes drikkevarer. I tilfælde af, at restauranten er lukket, henvises i stedet til øl/vand automaten i kælderen. I øvrigt så er husreglerne jo som de altid har været, at drikkevarer som nydes under husets tag skal købes hos restauranten/automaten.
Der er stor efterspørgsel på selskaber og det er derfor en god ide at bestille selskaber/arrangementer i god tid.

Praktisk info
Kontoret holder julelukket fra d. 19. december og åbner igen d. 6. januar kl. 09:00.

Vi ønsker alle medlemmer en glædelig jul samt et lykkebringende nytår, hvor mange fortrinlige øjeblikke venter forude – også på golfbanen.

Din Golfklub