Skip links

Restaurant Funders er åben

Onsdag d. 3. juli var første arbejdsdag for Briand Funder og Søren Madsen da Restaurant Funders slog dørene op for madglade besøgende. Åbningen var længe ventet blandt golfklubbens medlemmer, men også for øvrige gæster, i det der den seneste tid har været en stigende forespørgsel på specielt selskaber.

Restaurant Funders tilbyder daglig restaurant, selskaber og mad ud af huset.  Menukort for a la carte og selskabsmenuer kan ses HER. Det skal hertil nævnes, at det IKKE kræver medlemskab i golfklubben for at nyde godt af de lækre tilberedninger, da restauranten er åben for alle.

I hele uge 29 fejres åbningen med en lækker Grillbuffet til kun 125 kr. pr. pers. Tilbuddet er gældende alle dage i tidsrummet 14:00 – 20:00. Bordbestilling er en nødvendighed og skal ske på restaurantens nye telefonnummer 73707630.

Velkommen til Restaurant Funders, og ligeledes velkommen til alle gæster der i fremtiden slår vejen forbi.

Kun 125,- pr. pers. – Bordbestilling på 73 70 76 30 – Himmelbovej 22 – 8920 Randers NV.