Skip links

NY FORPAGTER PÅ VEJ TIL RANDERS GOLF KLUB

Det er en stor glæde at kunne annoncere at vi netop har truffet aftale med nye forpagtere af vores restaurant.
Foruden de praktiske udfordringer der skulle håndteres, i forbindelse med lukningen af Restaurant M, er der siden da arbejdet hårdt på at finde de rette personer til at overtage forpagtningen, og det er vi sikre på er lykkedes med vores nye forpagtere, Briand Funder og Søren Madsen.

Makkerparret tiltræder pr. 1. juli 2019 og navnet på den ”nye” restaurant er fremadrettet Funders. Med forpagtningen medfølger ordrebogen med fremtidige bestillinger, der naturligvis ekspederes som aftalt.

Hvem er Funders?
Søren Madsen er 49 år og bosat i Mariager, udlært kok og med solid branche erfaring som kok og køkkenchef fra forskellige restauranter i Århus og senest ved Vestas kantine i Århus.
Briand Funder er 56 år og bosat i Over Hornbæk, Randers. Udlært tjener og selvstændig med restaurant i Århus, Marie Grubbe på Tjele Gods og Funders Delikatesser i Randers, senest som kantinechef ved Danske Andelskassers Bank i Hammershøj.
Vi har arbejdet sammen på Marie Grubbe i tre sæsoner.
Vi håber at kunne tilbyde Randers Golfklubs medlemmer og andre gæster en god oplevelse ved at besøge cafeen og nyde vores veltillavede mad og gode service.
Vi vil tilstræbe at afpasse vores sortiment så det kan tilfredsstille de fleste ønsker.
Vores stil vil være den klassiske gastronomi tilsat et nyt og personligt præg, med basis i sæsonernes friske råvare tilberedt med omhu og respekt.
Vi arbejder på at færdiggøre vores nye menukort så det snart kan ses på klubbens hjemmeside.
Vi tilstræber at kunne åbne cafeen igen med fuld åbningstid fra mandag den 1. juli hvis alle tilladelser og godkendelser er på plads.
Vi glæder os rigtig meget til at hilse på jer alle.
Venlig hilsen
Søren & Briand

Frem til d. 1. juli gennemføres alle arrangementer med fortsat hjælp fra Rosengårdens Gårdbutik og Røgeri, Bjarne Juul og Torben Lindholm. I den forbindelse skal der lyde en stor TAK til Bjarne og Torben for deres store indsats og fleksibilitet i forbindelse med selskaber i maj og juni måned.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Randers Golf Klub