Skip links

Opdatering banen

En kort opdatering fra banen:
Der er efter de sidste regnbyger ved at være rigtig god vækst i fairways og semirough/rough. Vi klipper alt det vi kan for at holde det nede, men der vil nok forekomme enkelte dage, hvor græsset er lidt længere end det plejer. Det er en naturlig cyklus vi skal igennem hvert år, så det får ende igen 🙂
På Syd 4 har vi udskiftet bunkersandet i højre greenbunker, da der var rigtig mange små sten i det – ligeledes den lille green bunker på Øst 7. De vil være lidt løsere i sandet indtil det har sat sig.
Bunkerrenoveringen på Syd 1 er gået rigtig godt, og vi forventer snart at kunne fjerne de orange slanger der ligger i kanten. Indtil de er væk er de at betragte som en “Ikke flytbar forhindring”.
Vi er næsten nede i de laveste klippehøjder – på fairways mangler der endnu et par mm., som vil blive justeret når de har lukket sig helt. På greens vurderer vi løbende om det er nødvendigt at sænke klippehøjden yderligere. Kan vi på nogen mulig måde holde en fornuftig speed med andre metoder (rulning og topdress) gør v i det – jo længere græs jo sundere greens.