Skip links

Nyhedsbrev – Marts

Den nye sæson står for døren og derfor er der naturligvis nok at berette. I dette nyhedsbrev kan du læse om:

  • Ny hjemmeside
  • Trænerteamet
  • Tá en ven med til Golf d. 6. april
  • Turneringer 2019
  • Regelundervisning – ekstra hold
  • De gule lyn søger ekstra mandskab
  • Hjælp til PR

Velkommen til golfklubbens nye hjemmeside
Den digitale verden er de seneste år forandret med en uset fart. Af samme årsag har det været nødvendigt at tilpasse vores digitale ansigt til nutidens behov og anvendelse.
Det har været målet at skabe en hjemmeside, der er overskuelig for brugeren,  og som visuelt tager sig flot ud. Hertil er der tænkt på det daglige vedligehold og ønsket om at simplificere arbejdsprocesserne. I den kommende tid arbejdes der på relevante undersider og brugbare funktioner.

Trænerteamet er i fuld sving
Malte Gjandrup er hjemvendt fra ophold på træneruddannelse med en masse læring i bagagen. Den danske træneruddannelse er kåret som Europas bedste og suppleres bl.a. med en Akademiuddannelse i Oplevelsesøkonomi. I forbindelse med sidstnævnte har Malte givet bud på hvorledes, at man skaber et træningskoncept der via en samlet oplevelse indfrier et uforløst træningspotentiale hos golfklubbens medlemmer. Konklusionen blev Hold Golf, og, foruden topkarakter i opgaven, tyder det på at Malte ramte plet, da der sammenlagt er 62 tilmeldte deltagere på nuværende tidspunkt.
Sammen med vores nye Head Pro, Kenneth Sand, er de begge klar til at gøre spillet nemmere for golfspillere på alle niveauer, og de har begge åbnet kalenderen for booking af tider.

Tá en ven med til Golf – i samarbejde med Jyske Bank
Vi tyvstarter sæsonen med Ta en ven med til golf d. 6. april. Her kan golfklubbens medlemmer, som navnet antyder, invitere ikke-golfspillende venner med en tur på banen. Vi spiller Texas Scramble og efter runden er der hygge, præmieoverrækkelse og lodtrækning om to stk. prøvemedlemskaber. Tilmeld dig og din ven/veninde her. Alle tilmeldte må træne på driving range og spille gratis på Carlsberg Sport banen i ugen op til turneringen.

Turneringer 2019
Turneringskalenderen er åben og det er muligt at tilmelde sig turneringer for hele året.
Vi starter naturligvis med den altid populære SCANPAN Åbningsturnering søndag d. 7. april.

Regelundervisning – ekstra hold
Der har været stor interesse for at høre om de nye golfregler. Derfor er der oprettet et ekstra hold d. 25. marts kl. 19:00. Tilmeld dig her.

De gule lyn søger ekstra mandskab
Mange har de seneste år bemærket en flok mænd i gule veste (må endelig ikke forveksles med grupperingen i Sydeuropa), der udfører forskellige opgaver på banen, og andre faciliteter der måtte trænge til en hjælpende hånd.
Sæsonen nærmer sig og De gule Lyn kan sagtens bruge flere hænder. Alle interesserede kan deltage i det uformelle og uforpligtende arbejde der som hovedregel finder sted på mandage om eftermiddagen.
De gule lyn afholder opstarts møde tirsdag den 12. marts kl. 16:00, hvor klubben er vært ved en flaske øl eller vand.
Kontakt Bjarne Mikkelsen, 20 24 92 96 eller Bendt Apollo, 40 33 66 12 såfremt du deltager på mødet eller fremadrettet ønsker at arbejde sammen med De gule lyn.

Har vi et medlem der er skarp på PR?
Kontakten til pressen er vigtig for vedvarende profilering på lokalt plan, men også i nationale medier som diverse golfmagasiner og onlineportaler. Derfor søger vi et medlem der kunne tænke sig, på frivillig basis, at være behjælpelig med formidling til pressen.
Rollen indebærer kontakt med forskellige ”afdelinger” i klubben, og udføres i samarbejde med vores golfklubbens trænerteam, administration eller bestyrelse.
Ret endelig henvendelse til enten Marck Lindved eller undertegnede for en snak, såfremt du finder opgaven spændende.

Bendt Apollo
Formand for Medlemsudvalget
Mobil. 40 33 66 12