Skip links

Foråret er over os – eller er det?

Greens er åbne for spil og det vil normalvis betyde det er forår. I år åbnedes de 15/2 og uanset hvor gerne vi end vil, kan vi vel ikke.
Temperaturerne er helt oppe på 2 cifre i små bidder og der er dejlig tørt, MEN jordtemperaturen der er helt afgørende for væksten, er stadig kun ca. 3,5° og vi skal op på 7-8° før der begynder at ske lidt.
Der betyder at evt. skader (nedslagsmærker og lign.) ikke regenererer, og der er risiko for en gradvis forringelse, især visuelt, af greens indtil væksten kommer i gang, så længe vi spiller på dem.
Der kan stadig nå at komme vinter, og skulle det ske bliver greens igen lukket for spil. Indtil det evt. sker er der lagt op til, at man selv vurderer om der er frost/rim eller sne, og man i givet fald spiller til vintergreens. Forhåbentlig er alle i stand til at forvalte denne ”frihed under ansvar”.

Som de fleste der spiller ved denne årstid sikkert har bemærket, er der et større bunkerrenoveringsarbejde i gang – især på hul 1, hvor alle bunkers renoveres/ændres.
I den forbindelse er der opsat blå pæle med sort top – og de betyder ”Areal under reparation” med SPILLEFORBUD og man SKAL derfor droppe ud af området med fuld lempelse (uden straf). I nogle af de renoverede bunkers står der bare 1 pæl midt i, og det betyder hele bunkeren inklusiv evt. kanter med bar jord er ”Areal under reparation”.