Skip links

Pressemeddelelse – Ny træner til Randers Golf Klub

Tom Simonsen, Formand for Randers Golf Klub, byder velkommen til Kenneth Sand

Randers Golf Klub har netop afsluttet sin proces med at finde en ny mand til klubbens trænerteam. Efter en samtalerunde med flere kvalificerede kandidater er valget faldet på den 45-årige Kenneth Sand.

Fra den 1. marts 2019 sætter han sig i førersædet for trænerteamet, og skal dermed være med til at sikre golfklubbens sportslige udvikling for medlemmer og samarbejdspartnere – heriblandt Randers Fjord GK hvor instruktion og undervisning fremover bliver håndteret af trænerne fra Randers Golf Klub.

”Kenneth har sin teori i orden og vi får en energisk medarbejder, der vil bringe et nyt syn på klubben og dennes udvikling. Med Kenneth får vi en person der med positiv stemning formår at samle klubbens medlemmer på tværs af alder og ambitioner, hvilket har høj prioritet for en forening som vores. Vi glæder os til samarbejdet udtaler Jonas Blegvad Jensen, bestyrelsesmedlem og formand for Sportsudvalget, og det er derfor en tilfreds bestyrelse der byder Kenneth velkommen i Randers Golf Klub”.
Kenneth Sand ser ligeledes frem til samarbejdet.
”Jeg synes at Randers Golf Klub er en spændende golfklub, og ser gode udviklingsmuligheder for klubben og spillere på alle niveauer. Jeg er både stolt og beæret over muligheden, og gennem samtalerne er jeg blevet overbevist om, at vi sammen kan drive det vidt”.

Om Randers Golf Klub
Randers Golf Klub er stiftet i 1958 og ligger i den naturskønne Fladbro skov. Banen er renoveret i 2010 og fremstår i dag som en spændende og udfordrende parkbane der er smukt kuperet med søer og flotte udsigtspunkter. Derudover er ALBYG-Boxen i 2018 opført på træningsbanen med 11 overdækkede udslagspladser, varmelamper og lys inde og ude.