Skip links

Junior & ungdom

En af fordelene, som juniorspiller i Randers Golf Klub, er muligheden for at træne og spille i alle døgnets lyse timer. At gå til golf  i Randers Golf Klub er derfor mere end organiseret træning og turneringer. Det er en kombination af sjov fritid og livslange venskaber.
Du kan uforpligtende deltage i juniortræning op til tre gange. Du skal blot aftale mødetidspunkt med vores træner eller junioransvarlige – se kontaktinfo herunder.
Vi stiller naturligvis udstyr til rådighed og glæder os til at præsentere dig for mulighederne i Randers Golf Klub.

Kære junior

Træningen er fuld gang og holdene ser pt. således ud.

Hvis du gerne vil være med så send en mail til malte på mg@randersgolf.dk så sætter jeg dig på et passende hold.

Vi er fortsat to trænere på, så vi kan dele jer ud på to stationer. Derudover følges træningen op med en runde eller to på par3 banen på egen hånd.

”Små” ca. 5-9 år start kl. 16.00

Jeppe, Lauge, Sylvester, Odin, Charlie, Johanne, Frederikke, Lærke S, Victoria og Karla

 

”Mellem” ca. 10-15 år start kl. 17

Cornelius, Mathias, Frederik, Julian, Malthe, Madsemil, Rasmus, Mats, Sebastian, Noam, Nor, Christian

 

”Store” ca. 14-20 år- start kl. 18

Julie, Laura, Naya, Johannes, Emil, Oskar, Vester, Marcus, Lukas

 

Ring eller skriv endelig for spørgsmål.

Randers Golf Klub har, i samarbejde med Dansk Golf Union, stiftet klubbens udviklingscenter i 2016. Formålet er, som det antydes, at give golfklubbens juniorspillere en udvidet mulighed for at sætte turbo på egen udvikling via ekstra fokus på detaljerne, der på hver deres måde bidrager til rammen for golfspillet.
Der er nogle få, men ganske klare krav til deltagerne i udviklingscentret. Det er bl.a. en forudsætning, at deltagerne har viljen til at søge nye veje. Ligeledes ønsker vi, at deltagerne påtager sig et ansvar for egen udvikling, træner/spiller mere end gennemsnittet, og bidrager med konstruktive input til gruppen.
Vi mødes i udviklingscentret 12 gange om året. Hver gang vil der være enten træning, foredrag, udviklingssamtaler, course management, mental træning eller banetræning på programmet.
Prisen er  2.000 kr. for hele året, der inkluderet en polo og en vindjakke, 11 samlinger, samt en ugentlig undervisning  ved Pro-træner. Der afregnes forud i 1, 2 eller 4 rater efter eget ønske.
Optagelse sker after samtale med Pro-træner. Under samtalen vil der være fokus på indstilling og de førnævnte forudsætninger for deltagelse.

Kontakt PGA Pro Malte G. Møller for mere info om RGK Udviklingscenter.

Young Guns er for dig som er ung af sind
Vi spiller 10 turneringer i løbet af sæsonen. Derudover kan du melde dig ind i facebook-gruppen, som er vores informationsplatform. Det er også via denne, man kan aftale spil på ikke fastlagte Young Guns turneringsdage.
Det koster 150,- kr. for alle 10 turneringer. Højdespringerne samt runner-up i A og B rækken præmieres fra gang til gang, og derudover kan der være en lille hage, hvis man på dagen hører til i den lave ende af feltet.
Vi spiller i to rækker: A: hcp.  23.9 – 0 og B: hcp. 54 – 24.0.
Order of Merit præmieres til sæsonafslutningen.

FormandMichael Lind61 70 37 47

GruppeKontingent pr. årOpkræves
Chip til boldmaskine100 kr.Engangsgebyr
Børn til og med 12 år1.038 kr. Halvårlig
Junior til og med 18 år1.803 kr.Halvårlig
Ung Under Uddannelse (indtil 30 år)2.404. krHalvårlig

Nystartet junior
Du deltager i tirsdagstræningen sammen med andre juniorer. Her vil du lære om de forskellige aspekter i golfspillet. Efter et par træninger bliver du vurderet, når du er klar til det, vil du komme ud på den store bane, og lære hvordan man tackler den.
Du deltager i Jyske Bank Challenge, og lærer bl.a., med hjælp fra vores voksne mentorer, at komme rundt på banen.
Til Jyske Bank Challenge bliver du målt på hvorledes du formår at benytte golfens etikette regler. (Læs mere om disse under etiketteregler)
Etiketten er med til at sikre et godt flow på banen, som vægtes højt.
Det vigtigste krav for at du kan få stor banetilladelse er din evne til at spille 9 huller på den store bane på 2 timer eller derunder.

Tillykke med banetilladelse
Du deltager fortsat i tirsdagstræningen sammen med de andre juniorer. Her har du mulighed for at udvikle dine evner i de forskellige aspekter i golfspillet.
Du deltager i Jyske Bank Challenge, og lærer at spille turnering.
Du deltager i kredsturneringer. Det er her hvor du lærer spillere på samme niveau at kende fra andre klubber. Her lærer du også at spille andre baner.
Du deltager i klubbens egne turneringer. Her lærer du klubbens medlemmer at kende, både unge og ældre.
Vi håber også at se dig udenfor træningstid. Individuel træning og spil på banen i fritiden er et must, hvis du har ambitioner om at udvikle dit golfspil.