Skip links

En af fordelene, som juniorspiller i Randers Golf Klub, er muligheden for at træne og spille i alle døgnets lyse timer. At gå til golf  i Randers Golf Klub er derfor mere end organiseret træning og turneringer. Det er en kombination af sjov fritid og livslange venskaber.
Du kan uforpligtende deltage i juniortræning op til tre gange og skal blot aftales med vores træner, Lena T. Nielsen, så vi eventuelt kan klargøre udstyr der passer. Lena kan kontaktes på 26278713 eller ltn@randersgolf.dk.
Vi glæder os til at præsentere dig for mulighederne i Randers Golf Klub.

De bedste hilsner
Juniorteamet i RGK

GruppeKontingent pr. årOpkræves
Chip til boldmaskine100 kr.Engangsgebyr
Børn til og med 12 år1.180 kr. Halvårlig
Junior til og med 18 år2.050 kr.Halvårlig
Ung Under Uddannelse (indtil 30 år)2.732. krHalvårlig

Mærkeprøver – en del af vejen til banetilladelse
En stor del af den gode golfoplevelse kan tilskrives kontinuitet og troen på man lykkedes. Af samme årsag anvender vi mærkeprøver som træningsredskab, ligesom øvelserne giver et fint pejlemærke på spillerens udvikling og stabilitet.
Vi kan kun anbefale at mærkeprøverne anvendes som træningsredskab i forbindelse med selvtræning uden for den obligatoriske tirsdagstræning.
Øvelserne er opdelt med opgaver i putting, short game (chip, indspil & bunker) samt lange slag, og der uddeles et bagmærk når alle tre opgaver er gennemført.
Rækkefølgen er rød, gul og grøn, og spilleren er automatisk klar til baneprøve med mentor så snart alle farver er gennemført.

Spil på banen med mentor
Den første baneprøve på den store bane gennemføres altid sammen med én af klubbens mentorer. Her vil der være fokus på spillerens evne til at navigere efter golfsportens etikette og de mest grundlæggende golfregler. Herudover er det et væsentligt fokuspunkt at spilleren kan gennemføre 9 huller i et godt flow der maksimalt udgør

Spil på banen uden banetilladelse
Som juniorspiller har man en unik mulighed for at prøve kræfter med den store bane inden banetilladelsen er opnået, og kræver blot følgeskab af en voksen med banetilladelse. Muligheden er gældende på fre-, lør- og søndage fra kl. 14:00, og de normale regler for spil er naturligvis gældende.

[/vc_tta_section

Rød mærkeprøve
Gul mærkeprøve
Grøn mærkeprøve
Bronze mærkeprøve
Sølv mærkeprøve
Guld mærkeprøve
Golfregler til gennemgang[/vc_column_text]