en

 

- udarbejdet og godkendt af bestyrelsen i februar 2016

 

Mission

Vi udfører og bidrager med en up to date-service inden for golf mht. kvalitet og omkostninger, således at vore medlemmer og gæster opfatter Randers Golf Klub som en organisation af troværdige og ordholdne personer, der står for kvalitet på en konkurrencedygtig måde.

Vores bidrag til medlemmer og gæster skal totalt set overstige deres forventninger.

 

Vision

Randers Golf Klub vil være (inter)nationalt anerkendt som en klub, der udvikler og omsætter idéer til gavn for spillere, klub og partnere.

Randers Golf Klub vil opnå dette gennem fremragende træning, erhvervsrettet samarbejde, (inter)nationalt anerkendte trænere og frugtbart samarbejde med Team Danmark, Randers Kommune og erhvervslivet.

Forudsætningen er en attraktiv, social og sportsligt udviklende forening for spillere og udvalgsmedlemmer. Desuden stræber vi efter at blive en skabende og lærende arbejdsplads for medarbejderne til gavn for medlemmerne med et højt, (inter)nationalt niveau i alt, hvad vi gør.

 

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.