en

Nyt om venskabsturnering, jubilæumsturnering, giv en gave samt vedligeholdelse af træningsarealerne

 

Venskabsturnering i samarbejde med Slagter Lind
I den kommende weekend er der atter venskabsturnering med Randers Fjord Golf Klub. Turneringen er sponseret af Slagter Lind der bl.a. byder på en lækker buffet efter søndagens afsluttende runde. RGK har siden 2011 vundet det årlige lokalbrag, og satser naturligvis på en gentagelse når trofæet skal overrækkes søndag eftermiddag. Turneringen afvikles over 18 huller i RGK på lørdag og 18 huller i RFGK på søndag. Der er stadig plads til 27 RGK-spillere og du kan tilmelde dig turneringen her

Jubilæumsturnering i samarbejde med optiker Louis Nielsen
Der er godt gang i tilmeldingen til jubilæumsturneringen d. 15. september. Turneringen afvikles som greensome over 27 huller, hvoraf de 9 huller gennemføres på par 3-banen. Der er let morgenmad fra kl. 10:00 og undervejs på runden bydes der på diverse forfriskninger samt ikke mindre en seks indlagte konkurrencer. Tilmeld dig jubilæumsturneringen her

Giv en gave
I 2017 blev RGK godkendt som almennyttig forening efter mere end 100 af klubbens medlemmer og interessenter hver især donerede minimum 200 kr. pr. person/virksomhed. Af samme årsag kunne der ansøges om momskompensation for regnskabsåret 2016/2017. Vi kender endnu ikke kompensationens størrelse, men ved blot at den udbetales i indeværende kalenderår.
Siden 1. januar 2018 har vi modtaget 31 donationer og mangler derfor 69 gavegivere før vi kan ansøge om kompensation for regnskabsåret 2017/2018. Donationerne er fradragsberettigede og indberettes til SKAT. Alle der ønsker at afgive en donation kan overføre 200 kr. til konto 7116-1146957 med angivelse af fulde navn på gavegiveren. Alternativt kan man udfylde et gaveskema der kan afhentes i receptionen og efterfølgende afleveres på kontoret til videre behandling.

Hjælp til at holde træningsarealerne i pæn stand
I den seneste periode er det gentagne gange konstateret at der ligger træningsbolde og flyder på de to indspilsgreens. Det har desværre den konsekvens at greenkeeperne dagligt skal anvende ressourcer på at fjerne bolde før klipning af greens. Af samme årsag er det nødvendigt at indskærpe, at træningsbolde (fra boldmaskinen) ikke må medtages på træningsområdet med mindre andet er aftalt med trænerne.
Ligeledes er der bøn til at alle brugere af driving range returnerer spande til maskinen efter brug, ligesom at områdets skraldespande benyttes til skrald, tomme dåser/flasker mv.

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.