en

I bestræbelserne på at få de økonomiske ender til at mødes, har vi set os nødsaget til at ændre det sportslige setup i Randers Golf Klub. Ændringen betyder beklageligvis, at samarbejdet med Morten Bartholin Jensen ophører med virkning fra d. 30. november 2018. 

Morten har siden 2013 været ansat i Randers Golf Klub. I denne periode har han bl.a. været en stærk katalysator for udviklingen af den nuværende eliteafdeling, der i dag tæller hele fire herrehold og to damehold. Der skal lyde en stor tak til Morten for indsatsen gennem alle årene, med ønske om det bedste i fremtiden.

Morten har ønsket at bringe følgende tekst til golfklubbens medlemmer: 

"Det er med en tåre på kinden at jeg stopper i RGK efter udgangen af denne sæson. Klubben står foran ændringer i organisationen på trænerdelen, og dette har haft indflydelse på mit virke i RGK. Jeg har haft nogle spændende og lærerige år i RGK, hvor udviklingen af klubben og klubbens medlemmer, er sket i et tempo jeg ikke har oplevet andre steder. En tak til alle de dejlige mennesker jeg har mødt på min vej, og et stort tak til mine kolleger som jeg har nydt at arbejde sammen med. Hvad fremtiden bringer det vides ikke endnu, mon ikke det er noget indenfor golf-/sportsverdenen.

Tak for nu – vil tænke tilbage på jer alle med glæde.

Morten Bartholin"

Da Morten fortsat er sygemeldt varetages den daglige undervisning i øjeblikket af Malte Gjandrup og Marck Lindved. Henvendelser vedrørende undervisning bedes derfor rettet til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 21751705 – eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 22818573.

Arbejdet med at præcisere fremtidens sportslige setup vil pågå i løbet af efterår-/vinterperioden, og det overordnede mål vil fortsat være at tilbyde kvalitetsundervisning til medlemmer og gæster på alle niveauer. 

Eventuelle spørgsmål desangående kan rettes til Marck Lindved.

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.