en

Sydafrika 2017

Lørdag d. 8. juli er der hele tre forskellige muligheder for at få opfyldt drømmen. Den dag spilles der ”Classic Golfs ferieturnering” i Randers golf klub, og her vil du kunne komme ud at rejse både ved at være den dygtige, den heldige eller ved at lufte læderet.

 

Præsenteres i samarbejde med:

Hundefrisoer

Er du rigtig dygtig på hul 2 og laver en hole in one, så vinder du en rejse for livet til Sydafrika for to personer. Her vil du komme til at spille nogle af de meste fantastiske baner samt opleve den vilde natur, som det afrikanske kontinent kan byde på. Læs mere om turen her >>.

Er du mere den heldige type, så skal du sætte din lid til dit held i lodtrækningen, der finder sted i forbindelse med præmieoverrækkelsen. Alle deltagere får et lod med i lodtrækningen, og undervejs på runden vil man kunne vinde flere lodder og derved øge sine chancer for succes i lodtrækningen, hvor man kan vinde en plads på matchturen i oktober med RGK. Turen går denne gang til Lissabon til det lækre Quinta Da Marinha.
På turen vil det også være muligt at deltage i undervisning med trænerteamet samt nyde nogle gode middage i den nærliggende bydel, Cascais, der er kendt for sin smukke marina og lækre restauranter. Læs mere om turen til Lissabon her >>.

Lykkes du hverken med at være den dygtigste eller heldigste på dagen, så har du altid den nemme løsning. Du kan vælge at købe dig adgang som alle andre, der ikke var heldige den dag.

Meld dig til denne fantastiske dag i RGK her >>.

Turneringsfee er 150 kr. Det er et knaldtilbud med tanke på de lækre præmier, du får chancen for at vinde.

 

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.