en

Vindere

For fjerde gang blev BDO Invitational afholdt på fars dag med BDO som sponsor og initiativtager for turneringen.

Overskuddet fra turneringen går til støtte for udvikling af elitetruppen og der var i år 13 hold (52 spillere) der deltog i turneringen. Randers Golf Klub råder over en stor eliteafdeling med flere spillere der gør det godt på den individuelle scene i såvel nationalt som internationalt regi. Derudover råder klubben over 4 stk. herre divisionshold samt 2 stk. damehold hvilket indbefatter ca. 50 spillere. Sammenhold, indsats og turneringsmuligheder er vigtige faktorer for spillernes udvikling og indtægten fra BDO Invitational er derfor et kærkomment supplement til de omkostninger der er forbundet med elitearbejdet i Randers Golf Klub. Fra klubbens side skal der derfor lyde en stort tak til alle deltagerne i dette års turnering.
Turneringen afvikles som en ”pro/am” holdmatch, hvor alle hold er repræsenteret af en spiller fra klubbens elitehold. Foruden holdmatchen spiller elitespillerene om den eftertragtede BDO Invitational pokal ligesom der også var præmie til den bedste netto score.
Det var en god og hyggelig dag på golfbanen og der var mange fine præstationer undervejs. Vinderne af holdkonkurrencen blev Gardin Lis med 118 point, Tom Simonsen vandt amatørrækken med 39 point og Anders Juul Sørensen vandt elite-rækken med 69 slag (brutto). Alle resultaterne kan ses her

Tak for en god dag til alle nedenstående virksomheder (og hold). Vi ses igen på fars dag d. 5. juni 2018 med forhåbentlig endnu flere hold

BDO
Cafe Blichér
ECOR
Gunderup Grus & Stenleje
Dania Electric
Kromann Reumert
Team Bartholin
Team Høgh
Gardin Lis
Houlbjerg Wittrup
Hundefrisoer.dk
Cigno Mergers & Aquisitions

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.