en

vinspecialisten2017


Vinspecialistens forårsturnering er netop afviklet sammen med Golfens dag, og såvel medlemmer som gæster havde en dejlig dag på golfbanen.
Der skal lyde en stor tak til Vinspecialisten i Dytmærsken for levering af flotte præmier til såvel matchen på den store bane som til vores fremmødte gæster på Golfens Dag. Turneringsresultaterne fremgår her

Derudover er der rigeligt med arrangementer i den kommende tid - se herunder:

 

Pink Cup d. 20. maj 

pink cup

I løbet af den næste måned er der mulighed for at støtte op omkring kampen mod brystkræft i det der d. 20/5 afholdes Pink Cup. 
Pink Cup er en traditionsrig turnering, hvor overskuddet på dagen går til kampen mod brystkræft. Der vil være flere indlagte events på dagen som f.eks. mulighed for at købe ”eliteslag” over vandet på hul 16, donation via cheftræner Mortens score og afvikling af et stort lotteri. Eliten i RGK støtter Pink Cup og vores dygtige elitespillere vil vanen tro tilbyde deres assistance hvor turneringsdeltagerne for 50 kr. kan købe et slag over vandet på hul 16 eller et drive på hul 17.
Morten deltager i matchen, og her kan du (uanset om du deltager i Pink Cup eller ej) donere  2-10 kr. pr point Morten laver på runden. For hver 500 kr. der indsamles via Mortens score bliver der trukket lod om en 9 hullers banelektion blandt bidragsyderne.

Tilmeld dig her

 

Royal Unibrews Pinsematch d. 4. juni

royal unibrew

Turneringen er tidligere afholdt som en single turnering men ændres turneringsformen. Vi har i stedet lavet det til A-B-C-D holdturnering, hvor de tre bedste scores pr hold er tællende.
For dem der ikke er bekendt med matchformen, vil holdende blive parret således at niveauet matcher hcp. mæssigt.
Det er en matchform, hvor man kan spille sin egen bold, men samtidig kan bakke sine medspillere op!
Der vil være et flot præmiebord, både med de klassiske kasser øl, men også mange andre flotte præmier.
Kom og hav en hyggelig pinsedag med andre golfere, og du skal være velkommen til at invitere dine golfspillende venner fra andre klubber.

Tilmeld dig her

 

Ta en ven med til golf d. 11. juni

jyskebank

Har du en ikke-golfspillende ven som du gerne vil introducere til det dejlige golfspil, - så har du nu chancen!
Søndag d. 11 juni afholder vi nemlig Jyske Bank’s ”Ta en ven med til golf”.
Her har du mulighed for at tage en ikke-golfspillende ven, kæreste eller et familiemedlem med til en dag fyldt med golf og hygge.
Turneringen er en parturnering, hvor hvert par udgøres af et medlem af Randers Golf Klub samt en ikke golf-spillende ven/veninde uden et registreret handicap. Turneringen afvikles som greensome, hvor begge spillere slår ud fra teestedet og vælger den bedst placerede bold, som spilles videre af den spiller, hvis bold ikke er valgt. Herefter skiftes spillerne til at slå indtil bolden er i hul. Alle ikke-golferes handicap er 68. Turneringsledelsen kan dog fastsætte et lavere hcp, ved let øvede ikke-golfere. Der spilles 9 huller med gunstart kl. 09.00.

Den tilmeldte ven/veninde må træne gratis på driving range samt spille gratis på par 3-banen i ugen op til turneringen.
Denne dag vil det også være muligt at deltage i lodtrækningen om et prøvemedlemsskab der er gældende i 3 måneder.
Find en makker, og hvem ved, måske I ender med at kunne spille golf sammen i fremtiden.

Tilmelding foregår her via golfbox eller på telefon 86 42 88 69.

 

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.