en

forpagter1

Vi byder velkommen til Mikkel Meyer og Mia Olesen, der fra d. 1. juni 2017 overtager forpagtningen af restauranten i golfklubbens lokaler.

 

Mia er uddannet kok og har tidligere været ansat som køkkenchef på Restaurant Mad & Vin. Senest har hun fungeret som kok på Universitetshospitalet i Aarhus, og det vil primært være hende, der bestyrer komfuret - sammen med en ansat kok, når værtsparret overtager forpagtningen. Mikkel Meyer, der tidligere har arbejdet som tjener på Mols-linien A/S, er bl.a. indehaver af  Netværk Randers. Mikkel vil primært servicere restaurantens gæster, og såvel Mikkel som Mia ser frem til at hilse på golfklubbens medlemmer og øvrige gæster i lokalerne på Himmelbovej.

Den kommende tid byder på klargøring for det nye værtspar, og de vil - i samarbejde med Bjarne - lave en glidende overgang frem til skæringsdatoen d. 1. juni.  

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.