en

Læs mere om Golf For Sjov (for alle), forårets golfskoler, invitation til regelaften med Oswald Academy samt info om åbningsturneringen.

 

Golf for Sjov
Tag din ikke-golfspillende ven, kollega eller anden bekendt med til Golf for Sjov d. 19. marts kl. 10.00 i Randers Golf Klub. Trænerteamet guider med gode fif, før vi spiller en SJOV turnering på par 3-banen. Alle er velkommen, og det bliver aldeles fremragende.
I forbindelse med arrangementet er det muligt at vinde et prøvemedlemskab på dagen. Se mere om prøvemedlemskabet her


Golfskoler og vejledning til bestilling af træning

Gå til golf med Malte, spil på banen med Sunna (kun for damer), eller tag på golfskole, og find ud af, hvordan du får bolden til at lystre. Førnævnte er blot nogle af de nye tiltag, der kan bestilles fra d. 1. april i den nye bookingkalender på Golfbox. Læs mere om forårets golfskoler her, og se vejledning til bestilling her.

Oswalds academy
Regelaften med Brian Oswald fra Oswald Academy

Den 29. marts kl. 19.00 til kl. 22.00 kommer Brian Nygaard Oswald i klubhuset og puster liv i vores viden om og interesse for golfreglerne.
Deltagelse koster 75 kr., og der er tilmelding senest den 27. marts på Golfbox her.
Kom og vær med til en hyggelig og afslappende aften, hvor Brian tager udgangspunkt i sit show: “Golfreglerne – en gentlemansport?”, hvor han på en humoristisk og afslappende facon fortæller om golfreglerne bl.a. ved sammenligning med andre sportsgrene:
– Tennis vs. golf: Om andenserver, provisoriske bolde, mulligans mv.
– Badminton vs. golf: Om slaget til bolden, udskiftning af bolde, der går i stykker mv.
– Curling vs. golf: Om forbedring af banen, kunstige hjælpemidler mv.
– Boksning vs. golf: Om etikette (!), hvornår man vinder, opdeling i vægt mv.


Vigtig info vedrørende åbningsturneringen 2. april

Efterspørgslen til årets åbningsturnering var intet mindre end overvældende. Vi lukkede tilmeldingen allerede efter fire dage, da turneringen for længst var overtegnet.
Vi har oprettet en venteliste efter først til mølle-princippet, så de, der befinder sig her kan se, om de nærmer sig deltagelse.
Vi opfordrer de tilmeldte - også dem på venteliste - der bliver forhindret, til at melde dette hurtigst muligt til turneringslederne, så de kan opdatere ventelisten.
De, der ikke kommer ind i åbningsturneringen, vil få refunderet deres deltagergebyr i ugen efter turneringen.

 

Scanpan18


Nyt tiltag i RGK i forbindelse med turneringer

Sideløbende med at der er en klubturnering i klassisk forstand på 18 hulsbanen, vil vi i 2017 afholde turnering på par 3-banen. Turneringen er åben for alle klubbens medlemmer uanset erfaring med den lille ustyrlige golfbold;)
Tilmelding foregår via Golfbox, turneringsfeen vil være 30 kr., og der betales ved tilmelding. Det er muligt at tilmelde sig som enkeltperson, og der er ligeledes mulighed for at angive en makker til matchen ved tilmelding.
Præmieoverrækkelsen vil foregå samtidig med præmieringen af deltagerne på 18 hulsbanen.

Vi tæller dage og ser frem til at hejse flaget og byde velkommen til sæson 2017.

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.