en

Sæsonen skydes for alvor i gang 1. april, og TrænerTeamet er nu klar med en oversigt over golfskoler for perioden fra 1. april til 29. juni 2017. Allerede d. 1 april har vi to golfskoler, så skynd dig at melde dig til.
Kalenderen for enkeltlektioner åbner ligeledes d. 1 april.
Da vi har skiftet bookingsystem til Golfbox, har vi lavet en lille vejledning i, hvordan man finder golfskoler/lektioner, hvordan man booker og betaler. Klik her >>

Det har længe været et ønske fra medlemmerne, at der kom et varieret udvalg af golfskoler i RGK. Vi har taget jeres ønsker til efterretning og sammensat et væld af muligheder for jer. Læs mere om indholdet af de forskellige skoler her >>

De fleste golfskoler er specifikke på et enkelt område som f.eks. bunker, putting, grundsving osv.
Der er dog tre varianter, vi gerne vil henlede jeres opmærksomhed på, hvis I vil have en koncentreret opstart på sæsonen.

Gå til golf v/ Malte
Start sæsonen op med Malte og få tjekket hele spillet igennem.
Super tilbud, kun 1000 kr.
Meld dig til allerede nu, der er kun seks pladser.
13.4.: Grundsving
20.4.: Grundsving
27.4.: Power driving
4.5. : Putting
11.5.: Indspil
18.5.: Bunker og wedges

Spil 9 huller med Sunna (kun for damer)
Dato 16.4. Der er to hold denne dag. Første kl. 10-12.30 - sidste kl. 12.30-15
Super tilbud kun 1200 kr. Inkluderer fem efterfølgende lektioner hos TrænerTeamet.
Meld dig til allerede nu, der er kun tre pladser pr. hold.

Denne dag vil Sunna tage jer med ud på banen og sikre sig, at I spiller banen på den mest hensigtsmæssige måde, så I kan komme rundt bedst muligt. I modtager et oplæg fra Sunna ift., hvordan I bør benytte de individuelle lektioner efterfølgende hos TrænerTeamet.

Undervisning til medlemmer uden banetilladelse
Der er specifikke golfskoler til nye golfere i RGK og fuldtidsmedlemmer, der endnu ikke er kommet under hcp. 48.
Disse er gratis at deltage i, så der er ingen undskyldning. Kom ud og træn med os ;-)

Vi er stolte af det program, vi kan præsentere for jer, og er sikre på, at I er klar til at bakke det op, så vi kan udvikle programmet løbende. Og så glæder vi os til at hjælpe jer godt i gang og generelt holde jeres golfspil ved lige hen over sæsonen.

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.