en

Golfens dag

Randers Golf Klub starter snart den nye sæson, og vi er klar med nogle helt uovertrufne tilbud til potentielle golfspillere.

 

Prøvemedlemskab til kun kr. 995 kr.

Medlemskabet er gældende i 3 mdr., er inkl. låneudstyr og indeholder fri adgang til alle træningsfaciliteter herunder par 3- banen, samt fri træning og deltagelse i alle arrangementer, der varetages af begynderudvalget. RGK vil tilbyde det bedste forløb for nye golfspillere i lokalområdet – og endda til den billigste pris.

Golf for sjov-arrangement

Vi afholder et Golf For Sjov-arrangement søndag d. 19. marts. Det starter kl. 10.00 med instruktion og efterfølgende spil på par 3-banen. Det er gratis for alle, og det er muligt på dagen at vinde et RGK-prøvemedlemskab.

Golfens Dag

Golfens Dag søndag er i år d. 30. april. Der er åbent hus fra kl. 10.00-14.00, og der vil foruden instruktion i diverse slagtyper være små konkurrencer med præmier. Hovedpræmien er endnu en gang et RGK-prøvemedlemskab.

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.