en

hundefrisoer1

I TrænerTeam Randers hylder vi det udviklende tankesæt (på engelsk growth mindset). Årsagen er simpel: Indstilling, nysgerrighed og vedholdenhed er nogle af de vigtigste ingredienser, der gør det muligt at nå vores mål.

GrowthMindsetDerudover skal man turde at fejle og glemme alt om luftige klicheer, som f.eks. at talent er noget, man er født med, og kan som sådan ikke udvikles.

Vi tror på, at enhver golfspiller uanset niveau kan nå den ønskede målsætning. Det er derfor vores erklærede mål at inspirere til det rette mindset, hvilket er en af grundene til, at det udviklende tankesæt er en naturlig del af vores arbejde med alle typer af golfspillere.

Læser du med endnu? Hvis ja, kan du så genkende følgende?: 

Færdigheder opnås ved hårdt arbejde, og jeg kan altid blive bedre.
Udfordringer indtages med åbent sind og er en enestående mulighed for lære noget nyt.
Flid og stræben er altafgørende, og det er vejen til at mestre.
Feedback og refleksion er enormt brugbart, da det er noget, jeg lærer af, og det gør mig bevidst om, hvor jeg kan forbedre mig.
Tilbagegang er et wake-up call, som øger min lyst til at arbejde hårdere fremadrettet.

Hvis du kan svare ja igen, så kan du sætte flueben ved de grundlæggende forudsætninger/elementer, der kendetegner det udviklende tankesæt.

I Trænerteamet ved vi, at det kræver en indsats. Det kan og skal ikke være nemt hele tiden (der er absolut ingen, der nogensinde har haft let ved at vinde en OL-medalje). Vi skal derfor se på udfordringer som en vej til at blive bedre. En proces, hvor vi hele tiden søger at blive bedre på såvel træningsbanen som på banen. Vi bruger den feedback, vi får, til at udvikle vores tilgang til golf, så vi kan opnå større glæde og udnyttelse af de timer, vi bruger på spillet.

Vi elsker derfor følgende citat:

“When uncomfortable, my instinct is not to avoid the discomfort but to become at peace with it… My instinct is always to seek out challenges as opposed to avoiding them” Josh Waitzkin: The Art of Learning

FixedoggrowthJosh Waitzkin beskriver det meget godt. Hvis en given ting føles ubehageligt, så er meningen ikke, at vi skal undgå denne ubehagelige følelse ved at falde tilbage til udgangspunktet (comfort zone). I stedet skal vi acceptere og arbejde i det usikre, da det er her, at læringen er størst.

Dette gør sig gældende for spillere i alle aldersgrupper. Både øvede og mindre øvede samt helt nye spillere.

Vores overbevisning er klar. Hvis vi går ind i udfordringer med et åbent tankesæt, så kan vi flytte os markant hurtigere og mere effektivt end med et lukket tankesæt. Mindset er derfor essentielt i vores tilgang til alle former for undervisning.

Af samme årsag har vi udviklet golfskoler med udgangspunkt i det udviklende tankesæt, herunder hvorledes du udnytter din tid på golfbanen på den mest effektive måde. Golfskolerne appellerer til golfspillere på alle niveauer, men forefindes også i de individuelle forløb.

Vi glæder os til at tage imod dig med et åbent tankesæt.

Med venlige hilsner

Morten og Malte

PS: Kontakt os endelig for yderligere inspiration og vejledning til din udvikling i 2017. Se også beskrivelse af vores golfskoler (max 8 deltagere pr skole) samt de individuelle tilbud her. Alle former for undervisning kan bestilles fra d. 1. marts på Golfbox.

Artiklen præsenteres i samarbejde med hundefrisoer.dk

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.