en

Vi byder velkommen til Bendt Apollo som nyt medlem af bestyrelsen. Bendt beskriver sig selv og sine indsatsområder med følgende:

bendtapollo

 "Som det måske er bekendt, blev jeg valgt ind i bestyrelsen ved efterårets generalforsamling.

For lige at fortælle lidt om mig selv, så er jeg tidligere eksportchef igennem ca. 35 år og har rejst i det meste af verden. Jeg er tidligere håndboldmand bl.a. som formand for Randers Freja Håndbold og har i flere andre sammenhænge været aktiv deltager i forskellige foreninger både som stifter og formand.

Jeg har forsøgt at spille golf i knap 20 år sammen med min kone Lis Apollo.

Og så lidt om det nye udvalg.

Ligeledes som bekendt er der flere rigtig gode udvalg inden for forskellige områder – men det var ligesom om, der manglede et kontaktpunkt for de ”almindelige” medlemmer. Så der blev foreslået at lave et nyt, som hedder Medlemsudvalget med mig som formand. Formålet med dette udvalg er at være kontaktperson i princippet for alle medlemmer. Her vil man være velkommen til at komme med kommentarer – ris eller ros – for at sikre den bedst mulige udnyttelse af medlemmernes medlemskab af Randers Golf Klub.

I øvrigt så er jeg også blevet formand for husudvalget sammen med Brian Rasmussen."

Alle henvendelser bedes rettet til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.