en

Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere Malte Gjandrup Møller og Sunna Víðisdóttir som en del af trænerteamet 2017.

 

MalteMalte er allerede et kendt ansigt i golfklubben, da han har haft sin golfopvækst i RGK. Han har i flere år været en fast mand i klubbens elitearbejde senest som en del af juniortrænerne i det nystartede udviklingscenter.

Golf er en del af Maltes DNA, og han har derfor valgt at påbegynde PGA-elevuddannelsen den 1. marts 2017. Inden da vil han sammen med head pro, Morten Bartholin, blive introduceret til bl.a. træningsmetoder, svingteknik og det udviklende tankesæt.
Malte får ansvar for planlægning og afvikling af juniortræning samt for klubbens udviklingscenter. Derudover vil I møde ham på de mange forskellige golfskoler, der lanceres til foråret, ligesom begyndertræning bliver en del af arbejdsbeskrivelsen.

 

 

 

Sunna1Vi er ligeledes glade og stolte over at byde Sunna Víðisdóttir velkommen i klubben. Sunna er 22 år gammel og kommer fra Island. Hun har som spiller en masse erfaring, da hun siden 2011 har repræsenteret det islandske landshold til såvel europa- som verdensmesterskaberne.

Vi har været så heldige at kunne knytte Sunna til klubben ti timer om ugen. Hendes primære opgaver bliver opstart af et træningshold for juniorpiger, afvikling af golfskoler kun for kvinder, begynderundervisning samt deltagelse på klubbens elitedamehold.
Sunna er bosiddende i Randers sammen med sin kæreste, der spiller hos Randers HH på en etårig aftale. Af den grund kan Sunna ikke garantere et længerevarende samarbejde, men forventer som minimum at være til rådighed indtil slutningen af maj.

Med tilgangen af Malte og Sunna kan vi tilbyde klubbens medlemmer et varieret udbud af træning samt et fortsat stort fokus på den sportslige udvikling uanset niveau. Vi kan ligeledes teste nye koncepter, der tilpasses forskellige målgrupper, og vi ser frem til at præsentere det fulde program med såvel individuelle løsninger som golfskoler og træning for grupper til foråret.


Vi ønsker begge velkommen til trænerteamet og ser frem til sæsonstart 2017.

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.